World of Warcraft Classic siirtyy uuteen aikaan kesäkuussa – Burning Crusade päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

World of Warcraft Classic siirtyy uuteen aikaan kesäkuussa – Burning Crusade päivättiin

6.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
World of Warcraft Classic, World of Warcraft, Classic, WoW, Blizzard, MMO, Burning Crusade, Blizzard Entertainment

World of Warcraftin ensimmäinen laajennus Burning Crusade herää vanhassa loistossa henkiin taas kesän alkaessa. 14 vuotta vanha  sisältö liittyy osaksi World of Warcraft Classicia Suomen aikaan kesäkuun 2. päivästä alkaen, joskin 18. toukokuuta on sitä edeltävän esipäivityksen aika.

Päivityksen myötä pelaajien on valittava, aikovatko nämä suunnata hahmoillaan Burning Crusade -sisältöön, pysytellä nykyisessä klassisessa versiossa vai kloonata hahmonsa ja pelata molempia. Blizzard on omistanut kloonausprosessille oman tukisivunsa, johon voi tutustua läheisemmin tästä.

Burning Crusade laajensi World of Warcraftia aikoinaan muun muassa uudella Outland-alueella ja sinne sijoitetuilla aktiviteeteilla, Blood Elf- ja Draenei-roduilla sekä levelin 70-tasokatolla. Blizzard esitteli laajennuksen paluuta isommin aiemmin helmikuussa BlizzConline-tapahtumassaan, jossa näytille tuotiin muun muassa oheinen traileri.

Lähde: World of Warcraft (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Oma ja kaverini hahmo ovat vielä surkean kaukana tasokatosta, joten aiomme kyllä suunnata Outlandiin. Jos minulla olisi jo 60-levelinen hahmo, niin varmasti kopioisen sen Classic-serverille.

Nostoja