Xbox Live Goldin hinta kohoaa osassa maailmaa – helmikuussa luvassa aiempaa enemmän Games with Gold -lahjapelejä (päivitetty)

Helmikuun Games with Gold -tarjontaan mahtuu nyt viisi peliä, joista yksi on optimoitu myös Xbox Seriesille.

23.1.2021 10:17

Päivitys 23.1. kello 12:15: Microsoft on perunut aikeensa nostaa Xbox Liven hintaa. Palvelun ilmaispelikäytäntöön tulee samalla muutos.

Alkuperäinen uutinen: Microsoft on ilmoittanut muuttavansa Xbox Liven kultajäsenyystilauksien hinnoittelua ainakin osassa maailmaa.

Tarkoituksena ohjelmistojätillä olisi korottaa niin yhden kuin kolmen kuukauden jäsentilausten hintaa. Kuukauden jäsenyys kustantaa Yhdysvalloissa vastaisuudessa taalan verran enemmän eli 10,99 dollaria, kun taas kolmen kuukauden jäsenyys nousee viidella dollarilla hintaan 29,99$. Mikäli käynnissä on parhaillaan 12 tai 6 kuukauden tilaus ja sen on aikeissa uusia, ei hinnanmuutos vaikuta tilaukseen millään tavalla. Tuttuun tapaan kultajäsenyys pysyy yhä myös osana Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyttä

Microsoft ei ole tarkalleen kertonut, mitä kaikkia alueita muutos koskee Yhdysvaltojen lisäksi. Tarkoituksena sen olisi kuitenkin lähettää seuraavan kuukauden aikana tiedotusviestejä käyttäjille, joita muutos saattaa koskea. Suomessa parhaillaan yksi kuukausi Live-aikaa kustantaa virallisesti seitsemän euroa ja kolmen kuukauden kultasetti 20 euroa.

Samaan syssyyn on selvinnyt, mitä Xbox Liven kultajäsenet saavat helmikuussa osana Games with Gold -ohjelmaa. Osuvasti hinnanousun kanssa luvassa on tällä kertaa peräti peli normaalia enemmän

Helmikuun Games with Gold -aikataulu näyttää seuraavalta:

  • Xbox Series/Xbox One: Gears 5 (1.-28.2.)
  • Xbox One: Resident Evil (1.-28.2.)
  • Xbox One: Dandara: Trials of Fear Edition (16.2.-15.3.)
  • Xbox: Indiana Jones and the Emperor’s Tomb (1.-15.2)
  • Xbox 360: Lost Planet 2 (16.-28.2.)

Vielä kirjoitushetkellä Games with Gold -peleinä jaossa ovat Little Nightmares, Dead Rising sekä Breakdown.

Lähde: Xbox Wire (1), (2)

Lisää luettavaa