Xbox-pomo vakuuttaa: Halo Infinite ei myöhästy enää loppuvuodesta

Phil Spencer vakuuttaa Halo Infiniten olevan vuoden 2021 peli.

25.6.2021 10:45

Xbox-pomo Phil Spencer vakuuttaa Halo Infiniten olevan vuoden 2021 peli tarkan julkaisupäivän puutteesta huolimatta.

Microsoft ilmoitti viime kesän lopulla, että Halo Infinite viivästyy alkujaan loppuvuodelle 2020 kaavaillusta julkaisusta tälle vuodelle. Ilmoitusta edelsi pelin silloisen pelikuvajulkistuksen ristiriitainen vastaanotto, mutta vaikuttamassa olivat myös koronapandemiaan liittyvät tekijät. Halo Infiniten tuoreemmasta E3 2021 -esiintymisestä huolimatta peli ei vielä saanut tarkkaa julkaisupäivää, mistä ei Spencerin mukaan kannata kuitenkaan huolestua.

– Tiedämme aikataulumme 3–4 viikon tarkkuudella. Meillä ei ole tarkkaa päivää. Saamme paremman selkeyden kesän aikana, mutta tämä ei ole kuukausien juttu, Spencer kertoi.

Spencer totesi myös, että tietyn päivämäärän asettaminen nyt voi johtaa uusiin pettymyksiin. Kehittäjästudio 343 Industries on kuitenkin erittäin sitoutunut loppuvuoden julkaisuikkunaan.

– Sen sijaan, että valitsisimme tietyn päivämäärän ja meidän pitäisi siirtää sitä viikolla, mikä tässä vaiheessa tuntuisi epäonnistumiselta, odotetaan, kunnes olemme todella varmoja päivämäärästä, Spencer sanoi.

Halo Infiniten tuoreen E3 2021 -moninpelitrailerin voi katsastaa täältä.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa