Xenomorphit ovat taas irti! Aliens: Fireteam paljastui konsoleille ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Xenomorphit ovat taas irti! Aliens: Fireteam paljastui konsoleille ja pc:lle

2.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Aliens, Alien, Aliens: Fireteam, Fireteam, 2021, Cold iron Studio, coop, yhteistyö

Kesällä päästään taas xenomorphien saaliiksi, sillä Aliens: Fireteam on paljastunut. Kalfiornialaisen Cold Iron Studiosin luomus on työn alla PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Aliens: Fireteamista kiusoiteltiin alkujaan jo itse asiassa reilut kolme vuotta sitten, mutta viimein siitä tiedetään myös jotain oleellista. Peli on yhteistyövetoinen kolmannen persoonan räiskintä, jossa suunnataan joko kolmen pelaajan voimin tai tekoälyn avustamana lahtaamaan niin vikkeliä alieneita niin kuin myös Weyland-Yutanin luomuksia.

Kaikkiaan vihollistyyppejä luvataan Fireteamiin 20 erilaista, kun taas ohjattavien pelihahmojen joukossa tarjolla on viisi eri hahmoluokkaa omine erikoiskykyineen. Omia taistelijoita päästään vielä muovaamaan reilulla 30 erilaisella aseella sekä reilulla 70 erilaisella modilla.

Ohessa kuvia ja traileri Aliens: Fireteamin annista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Alien isolation 2 kiitos.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Kyllä kelpaaa!

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus j-urski

Alien isolation 2 kiitos.

Isolation on vähän erityylinen peli :p, toki ihan hyvä.
Tätä kait pitäisi verrata Alien colonial marines-peliin joka umpisurkea.
Viimeinen kunnon "räiskintä" alien peli oli alien vs predator 2 ja lisä- osa primal hunt oli kunnon tavaraa...sellainen kiitos.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Oikeastaan vaikea kenenkään tehdä hyvää Alien peliä, Alien Isolation jälkeen. Alien vs Predator 2 oli ihan hyvä ja silloin oikein mainoa peli. Jälkeen päin muistan, että oikeastaan ainut hyvä camppis oli se Mariinien osuus. Mieluummin ottaisin myös Alien Isolation 2, kuin jälleen yhden geneerin co-op räiskinnän. Eikö tällä sektorille ole jo ylitunkua? On co-op Warhammer räiskintää, Zombieräiskintää muutamisas eri merkeissä jne. pitääkö viellä tunkea Alien lisenssikin tähän. Riddley Scottin Alien oli pelottava, juuri siksi, ettei se ollut massamölli, jota räiskintiin tusinana kappaleiksi.