Yakuza-pelit rantautuvat PS Plus -palveluun ensi kuusta alkaen – pari peliä kuitenkin loistaa poissaolollaan / Uutiset / pelaaja.fi

Yakuza-pelit rantautuvat PS Plus -palveluun ensi kuusta alkaen – pari peliä kuitenkin loistaa poissaolollaan

28.07.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
2
Yakuza-pelit rantautuvat PS Plus -palveluun ensi kuusta alkaen – pari peliä kuitenkin loistaa poissaolollaan

Segan pitkään jatkunut Yakuza-pelisarja saapuu PlayStation Plus -palveluun kahdeksan pelin voimin.

Elokuussa käynnistyvä putki pitää sisällään elokuun Essential-peleihin kuuluvan Yakuza-pääsarjan tuoreimman osan, Yakuza: Like a Dragonin. Muut pelit saapuvat sen sijaan vain ylempien, eli Extra- ja Premium-tason hankkineille pelaajille.

Muita elokuussa pelattavaksi saapuvia osia ovat Yakuza 0, Yakuza Kiwami ja Kiwami 2.

Siihen pelaaminen ei kuitenkaan jää, sillä Kazuma Kiryun seikkailut jatkuvat PlayStation mukaan myöhemmin tänä vuonna Yakuza 3-5 -pelien remastereilla ja luonnolilisesti myös Yakuza 6: The Song of Lifellä. Tarkempaa ajankohtaa pelien palveluun ilmestymiseen ei ole vielä annettu.

Vaikka Yakuza-pelit päätyvätkin paikalle ensi kuusta alkaen isosti, ei sivuosasarja Judgment kuulu palvelun runsaaseen katalogiin tai sen elokuisiin lisäyksiin. Sarjan kanssa samaa nimeä kantava ensimmäinen osa tai viime vuoden Lost Judgment eivät siis näytä liittyvän Plus-remmiin ainakaan vielä.

Lähde: PS Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Eikös Judgementin kanssa ollut jotain ongelmaa päähahmon ääninäyttelijän mallitoimiston kanssa jonka takia peliä ei saatu ollenkaan PC:lle? Näin mutulta veikkaisin että tämä voisi olla syynä myös sille miksi peliä ei koskaan nähty myöskään game passissa (100% varma en ole ettei tämä siellä joskus olisi ollut).

Vaikuttaa mielestäni siltä että Judgement-pelisarjan osalta on isompikin kapula rattaissa, joka teoriassa voisi johtaa pahimmillaan siihen ettei jatkoa tule tai peli vedetään jopa pois jakelusta jossain vaiheessa, ellei jonkinlaiseen sopimukseen päästä tai ole päästy. Tosin jos peli tienaa tarpeeksi niin tämänkään ei luulisi olevan ongelma, sillä eräs sarjan näyttelijä on muistaakseni vaihdettu aiemminkin huumesyytösten takia.

Mutta joo, pelkkää omaa spekulaatiota rajallisella pintapuolisella ja luultaasti jo vanhentuneella tietämyksellä asiasta.

Itselle Game passin isoin ongelma on pelien kierrätys, joten meinaakohan Yakuza-sarjan saapuminen PS-palveluun sitä että sarja on kohta passin poistuvien listalla? Kierrättääkö myös Sonyn palvelu pelejään Passin tavoin?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

Sarjan kanssa samaa nimeä kantava ensimmäinen osa tai viime vuoden Lost Judgement eivät siis näytä liittyvän Plus-remmiin ainakaan vielä.

Siis minkä sarjan kanssa Judgment muka kantaa nimeä? Eihän Judgmentin nimessä tietääkseni ole Yakuzaa missään muodossa?

Niin ja se on Judgment ja Lost Judgment. Sama "ongelma" oli myös Gears of War: Judgmentin kanssa kun moni kirjoitteli sitä e:n kanssa. Minäkin kyllä kirjoittaisin englanniksi "tuomion" judgement mutta minkäs voi kun nämä (pelien nimet) on valittu kirjoittaa amerikan malliin.