Yksinäisyys painaa elokuussa – Electronic Arts päiväsi Sea of Solituden

Sea of Soltiude on kesällä seuraava EA Originals -nimike.

29.5.2019 08:33

Tovin tauon jälkeen Electronic Arts valmistautuu julkaisemaan jälleen yhden pelin osana sen EA Originals -julkaisuohjelmaa. Heinäkuun 5. päivä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle ilmestyy Sea of Solitude, jonka on kehittänyt saksalaistiimi Jo-Mei Games.

Viime vuoden E3-messuilla ensimmäistä kertaa isommin esitelty Sea of Solitude päästää tutkimaan erikoista maailmaa, jossa yksinäisyys on muuttanut ihmisiä hirviöiksi aina päähenkilö Kayta myöten. Parannuskeinoa etsiessään tämä päätyy seilaamaan läpi taianomaista merta ja ajautuu vastakkain muiden kaltaistensa kanssa.

Aikaisempia EA Originals -pelejä ovat olleet A Way Out ja Fe. Tasoloikkaseikkailut Unravel sekä Unravel 2 auttoivat käytännössä myös käynnistämään ohjelman. EA Originalsin voimin EA:n tarkoituksena on ollut löytää lupaavia pelejä työstäviä pieniä kehitystiimejä ja auttaa näitä sekä viimeistelemään luomuksensa että nousemaan esiin vilkkailla markkinoilla. EA Originals -nimikkeistä kaikki voitot ohjautuvat myös suoraan kehittäjien omiin taskuihin.

Lisää luettavaa