Zombeille näytetään ovea Call of Duty: Modern Warfaressa – tavoitteena autenttisempi yleistunnelma / Uutiset / pelaaja.fi

Zombeille näytetään ovea Call of Duty: Modern Warfaressa – tavoitteena autenttisempi yleistunnelma

2.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Syksyllä saapuva Call of Duty: Modern Warfare pitää sisällään niin yksinpelikampanjan, perinteisen moninpelin kuin uudenlaisen yhteistyötilan, mutta zombeja pelissä ei tällä kertaa nähdä. Pelin pelattavuuselementtejä valvova Jacob Minkoff on vahvistanut asian PlayStation Lifestyle -sivustolle todeten, kuinka syy piilee yleistunnelmassa, jota uutukainen tavoittelee.

– Koska he [Black Ops -sarja]  keskittyvät enemmän tyyliteltyyn ja sarjakuvamaiseen supersankarikokemukseen, voivat he hyödyntää enemmän lennokkaampia asioita peleissään. Me yritämme luoda autenttisen ja realistiselta tuntuvan maailman. Meillä ei ole joustoa laittaa jotain zombien kaltaista peliin. Se vaarantaisi tunteen maailmasta, joka tuntuu realistiselta, autenttiselta ja suhteutettavalta tämän päivän konflikteihin, Minkoff selittää.

Esimerkkinä tästä Modern Warfaren uuden yhteistyötilan kerrotaan olevan vahvasti sidoksissa yksinpelikampanjaan niin tarinan, edistymisen kuin pelattavavuudenkin suhteen. Myös moninpelissä tarkoituksena on pitää jalat maassa toiminnan suhteen.

Infinity Ward ei ole toki aiemminkaan tukenut täydellä voimalla zombeja Call of Duty -peleissään. Ainut selviä zombeja sisällään pitänyt studion peli oli kolmen vuoden takainen Infinite Warfare, mitä ennen studio kokeili omaa juttuaan alieneilla höystetyllä Extinction-tilalla Ghosts-pelissä. Aiemmissa Modern Warfare -peleissä yhteistyötilat ovat sen sijaan nojanneet enemmän samaan tyyliin kuin muu osa pelistä. Alkunsahan zombitilat saivat Treyarchin World at Warista, minkä jälkeen Treyarch on pitänyt elävät kuolleet tasaisesti osana omia tuotoksiaan.

Call of Duty: Modern Warfare julkistettiin virallisesti aiemmin tällä viikolla. Peli ilmestyy Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 25. lokakuuta.

Lähde: PlayStation Lifestyle

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Koska milloin aiemmin Modern Warfare -sarjassa olisi ollut zombeja? Ja tämä uudenlainen yhteistyötila kuulostaa myös toiselta hyvin itsestäänselvältä asialta (Spec-Ops).

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus PSPiraatti

Koska milloin aiemmin Modern Warfare -sarjassa olisi ollut zombeja? Ja tämä uudenlainen yhteistyötila kuulostaa myös toiselta hyvin itsestäänselvältä asialta (Spec-Ops).

Ottaen huomioon, että viidessä peräkkäisessä CoD-pelissä (kahdeksassa, jos Exctinctionin haluaa laskea), on ollut zombitila, joten sanoisin, että on kaikkea muuta kuin itsestäänselvää, että vuosien takaista alisarjaa tavalla jos toisella reboottaava peli jättäisi sen väliin. Varsinkin kun ylin päätäntävalta on julkaisijalla, ei kehittäjällä, joka on viimeiset vuodet muutenkin myös taivuteltu zombihuumaan mukaan.

Siistiähän se kyllä on, että jotain yhtäläisyyttä on tarjolla. Silti yhteistyönkin suhteen toiveeni olisivat samalla vähän suuremmat kuin, että tilalle tulossa olisi vain "jälleen yksi" Special Ops -osuus. Mutta en toki ole mikään aktiivinen CoD-räiskijä.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Toivattavasti ei tule sjw-warfare.
Tällä hetkellä näyttää siltä ettei naiset ole yli edustettuina pelissä vaikka ovatkin siellä.

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ

Jokin spec ops tyylinen kyllä kelpaisi 🤔 Kaverin kanssa tuli tahkottua mw2 aikoihin melkoisesti 😅 tosin.. tuskinpa koko tuotosta loppupeleissä tulee edes ostettua

Nostoja