On aika rakentaa oma Formula 1 -tiimisi – upouusi My Team -tila esittäytyy F1 2020 -trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

On aika rakentaa oma Formula 1 -tiimisi – upouusi My Team -tila esittäytyy F1 2020 -trailerilla

15.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Formula 1, F1 2020, Codemasters, My Team, ajopeli, F1, Bottas, Räikkönen, Valtteri Bottas, Kimi Räikkönen

Codemasters on jatkanut F1 2020:n ominaisuustarjonnan esittelyä tuoreella trailerilla. Viimeisin video nostaa jalustalle pelin kenties isoimman lisäyksen eli täysin uuden My Team -tilan.

My Team lisää F1 2020:n varikoille tietysti yhden ylimääräisen Formula 1 -tallin, joka on täysin pelaajan itsensä hallinnoima. Tekemään päästäänkin muun muassa kuski-, moottori-, sponsori- ja kehityspäätöksiä, joilla tarkoituksena olisi tietysti päästä palkintokorokkeen korkeimmalle pallille. Millään loputtomilla budjeteilla hommia ei paineta ja jopa suosion keräämiseen täytyy nähdä huomiota, jotta suhteet eri osapuoliin pysyvät kunnossa.

Aiemmin viikonloppuna Codemasters esittelikin jo, miten nykyisten Formula 1 -kuljettajien, kuten Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen, kyvyt on huomioitu alustavasti itse pelissä. My Team -tilassa kuskien tilat kehittyvät kuitenkin kausien etenemisen myötä, miksi huomioida myös täytyy, että tarjolla on esimerkiksi tarpeeksi simulaatioaikaa ja -resursseja ajajien tasaiseen kehittämiseen.

F1 2020 julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, pc:lle ja Stadialle heinäkuun 10. päivä. Pelaaja-lehden ennakkon ja tekijähaastattelun pelistä voi lukea uudesta kesäkuun numerosta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.