Assassin's Creed Valhalla on hittisarjan seuraava suuri osa – viikinkien esiinmarssi torstaina / Uutiset / pelaaja.fi

Assassin's Creed Valhalla on hittisarjan seuraava suuri osa – viikinkien esiinmarssi torstaina

29.04.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
16
Assassin's Creed Valhalla

Päivitys 30.4.2020, kello 19:00: Assassin's Creed Valhalla -ensitiedot julkaistiin trailerin, kuvien ja keräilyversioiden kera – loppuvuodesta nykylaitteille, PS5:lle ja Xbox Series X:lle

Alkuperäinen uutinen:
Ubisoft on virallisesti paljastanut seuraavan suuren Assassin's Creed -pelin, joka kulkee nimellä Assassin's Creed Valhalla. Julkistus tapahtui taidekuvalla, jota luotiin reaaliaikaisesti Ubisoftin videokanavissa lukuisten tuntien ajan.

Ensimmäinen varsinainen Assassin's Creed Valhalla -traileri julkaistaan vuorostaan huomenna torstaina kello 18:oo Suomen aikaa.

Nimen sekä aiempien huhujen ja vihjailujen mukaisesti Assassin's Creed Valhallan teemana ovat viikingit, mutta tarinallista ajankohtaa ei vielä tarkennettu. Taidekuvan perusteella luvassa on pohjoista merenkäyntiä revontulten valaistuksessa sekä tietenkin valloituspuuhia. Päähahmona tuntuisi olevan viikinkisoturi, joka edellisen Assassin's Creed Odyssey -pelin sankareista poiketen on jälleen osa assassiinien salaseuraa.

Assassin's Creed Valhallan pääkehityksestä vastaa raporttien mukaan Ubisoftin Assassin's Creed IV: Black Flag- ja Assassin's Creed Origins -tiimi Montrealissa.

Mielenkiintoista kyllä, kyseessä ei suinkaan ole pelisarjan ensimmäinen viikinkikytkös. Assassin's Creedin nykyaikaan sijoittuvan kehystarinan keskeisiin konniin lukeutuvalla mikkeliläisellä Juhani Otso Bergillä on aiemmin vihjailtu olevan veressään viikinkiperimää.

Paljastetun Assassin's Creed Valhalla -taidekuvan luomista esittelevän videotiivistelmän voi katsastaa ohesta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Olen varovaisen kiinnostunut.

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri

Nyt osuttiin nappiin! Katsoo miten saavat ac loren upotettua viikinki aikaan. Ettei käy kuten odyssey pelissä. Onneksi sielä on loistava tiimi tekemässä. Black flag ja origin kummatkin loistavia ja mullistavia ac pelejä. Peukut pystyyn.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Tästähän oli spekulaatiota/tietoja vuodettiin jo joskus loppuvuodesta 2018/alkuvuodesta 2019, joten näköjään jo silloin tiedot osoittautuivat oikeiksi. EI siinä mielestäni hyvä että teemaa/aikakautta vaihdetaan reippaasti pelistä toiseen.

Käyttäjän Kite8D kuva
Kite8D

Viikinkiteema salamurhailulla kuulostaa kyllä hyvältä. Harmi, että kakkosen ja sen jatko-osien jälkeen meno on ollu melkosen keskinkertasta parhaimmillaankin, tämä tuskin tulee oleen sen parempi. Varovaisesti silti toivon, että tän kanssa ei kiirehdittäis ja sais pitkästä aikaa hyvän assassin's creedin.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Toivottavasti luvassa paljon vähemmän kiipeilyä.

Käyttäjän Le1jona kuva
Le1jona

Näyttää kyllä kiintoisalta...

Mutta mun mielestä AC pelit ei oo enää salamurhaus pelejä, joten kutsun tätä peliä The Last Kingdom : Valhallaksi

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Kiinnostus on kohtalaisen suurta, odotan myös Suomen Turkua (tai sitä kyläpahasta joka siellä oli) vierailtavana kaupunkina skandinaavisessa hengessä!

Käyttäjän bumdle123 kuva
bumdle123

Kriittisin silmin vilkuilen, kun laivat on taas varmasti suuressa osassa ja vesi korvaa hiekan kartan täytteenä.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill
Lainaus Rabbitman

Toivottavasti luvassa paljon vähemmän kiipeilyä.

Ei se kiipeily vaan se grindin määrä!

Käyttäjän Fox1935 kuva
Fox1935

No niin tulihan se sieltä viimeinkin! Aikaisemmissa peleissä oli ollut, tähän jo pidemmän aikaa viittauksia, mahdollisesta viikinki teemasta jonkin aikaa. Omasta mielestäni seuraava peli olisi loogisesti sijoittunut Rooman valtakunnan, johonkin tiettyyn ajanjaksoon mutta kyllä tämä viikinki sopii hyvin.

On ollut puhetta, että tämän pelin assasiinien logo muistuttaa enemmän perinteistä ac logoa joten, olisiko tässä pelissä enemmän esillä veljeskunta ja assasiinit kuin, mitä Assassin's Creed Origins ja Assassin's Creed Odyssey oli. Toivottavasti peli on riittävän erilainen, ettei ole liian paljon Odysseyn kaltainen.

Nostoja