Atari ei suostu tulemaan unohdetuksi – nyt tulossa on pelihotelleja / Uutiset / pelaaja.fi

Atari ei suostu tulemaan unohdetuksi – nyt tulossa on pelihotelleja

28.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Atari, Atari Hotels, hotelli, GSD Group

Joskus muinoin peräti ihan arvostetuista peleistä ja pelilaitteista tunnettu Atari jatkaa nykymuodossaan taas erikoisempien bisnehankkeiden jahtaamista. Kuulokelippisten kumppaniksi se on aikeissa tuoda seuraavaksi virallisia Atari- ja videopeliteemaisia hotelleja, joista ensimmäisen rakentamisen on määrä käynnistyä Phoenixissa Arizonan osavaltiossa kuluvan vuoden puolivälissä.

Hanke etenee yhteistyössä innovaatio- ja strategiatoimisto GSD Groupin kanssa. Tavoitteena yhtiöillä olisi luoda käytännössä uusi hotellikonsepti, joka ei keskity pelkkään majoittumiseen. Tarjolle luvataan "immersiivisiä" kokemuksia kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille esimerkiksi VR- ja AR-teknologian avulla sekä tapahtumapaikkoja esports-tapahtumille.

– Atari-hotellit ovat ensimmäistä laatuaan Yhdysvalloissa tarjoten kaiken ikäisille pelaajille äärimmäisyyksiä niin immersiivisen viihteen kuin pelaamisen kaikkien eri osa-alueiden saralla. Olemme innoissamme voidessamme tehdä töitä näin mahtavien kumppaneiden parissa tuoda suuren voiton Arizonalle, GSD Groupin perustaja Shelly Murphy hehkuttaa.

Phoenixin hotellin lisäksi suunnitelmissa on vastaavia rakennelmia myös ainakin Las Vegasiin, Denveriin, Chicagoon, Austiniin, Seattleen, San Franciscoon ja San Josen sisuksiin.

Hotelli on vain yksi useista nyky-Atarin pyrkimyksistä pysyä jossain määrin ihmisten tietoisuudessa. Sen viimeaikaisiin arveluttaviin hankkeisiin lukeutuvat myös esimerkiksi oma kryptovaluutta ja lähinnä epäilyksiä herättänyt VCS-konsoliprojekti. Sen viime vuosina julkaisemat pelitkään eivät ole antaneet syytä juhlaan. Roskaksi todettu Asteroids Outpost pommitettiin ihmisten näkökentästä nopeasti varhaisjulkaisunsa jälkeen, eikä firman tapa käsitellä RollerCoaster Tycoon -sarjaakaan ole juuri juhlintaa herättänyt.

Lähde: Atari Hotels

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän make72 kuva
make72

Sit vois innostuu jos hotelliin tulis aidot arcadet esim.Battlezone,Asteroids,Tempest,Gauntlet 2 jne...

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Aika Blade Runner

Nostoja