Cyberpunk 2077 myöhästyy / Uutiset / pelaaja.fi

Cyberpunk 2077 myöhästyy

16.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
22
Cyberpunk 2077, Cyberpunk, CD Projekt RED, julkaisupäivä, 17. syyskuuta,

CD Projekt RED on lykännyt Cyberpunk 2077:n julkaisua. Pelin uusi päiväys on 17. syyskuuta, kun alkujaan viime vuonna sitä lupailtiin huhtikuulle.

– Olemme parhaillaan vaiheessa, jossa peli on kasassa ja pelattavissa, mutta työtä on vielä jäljellä. Night City on massiivinen täynnä tarinoita, sisältöä ja vierailtavia paikkoja. Koon ja monimutkaisuuden johdosta tarvitsemme lisää aikaa pelitestauksen viimeistelyyn, korjauksiin ja viilauksiin. Haluamme Cyberpunk 2077:n olevan tämän sukupolven kruunaava saavutus ja julkaisun lykkääminen antaa meille tärkeitä kuukausia, joita tarvitsemme tehdäksemme pelistä täydellisen, CD Projekt -johtajat Marcin Iwiński ja Adam Badowski kertovat.

CD Projekt RED lupaa antaa vilkkaammin päivityksiä pelistä julkaisupäivän lähestyessä.

Vasta aiemmin tällä viikolla Square Enix lykkäsi myös Final Fantasy VII Remaken sekä Marvel's Avengersin julkaisua.

Lähde: CD Projekt RED (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tervetuloa Final Fantasy VII Remake huhtikuussa sittenkin siis.

Nyt valehtelisin jos väittäisin, että ei ärsyttäis. Tästä oli kyllä huhuja liikkeellä, mutta en tahtonut niitä mitenkään uskoa.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

No voihan hel.... Nyt tämä oli tässä. Meni usko julkaisupäiviin, enkä jaksa enää selitellä niitä itselleni 'hyvä vain että hiovat pelin kuntoon heti', kyllähän tämä nyt jo pistää ketuttamaan.

Käyttäjän HooCeeApina kuva
HooCeeApina

Tervetuloa "vanhat hyvät ajat" jolloin pelit julkaistiin, kun ne olivat valmiita eli ei haittaa yhtään. En kuitenkaan usko että tästä tulee pelialalla uusi normaali vaan tämä taitaa olla niitä harvoja poikkeuksia.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No on se nyt ihme jos muutamaa kuukautta enempää muka pysty odottamaan...luulisi että se pelin laatu on tässä kaikille se tärkeämpi asia. Keskeneräisiä "Aaa pelejä on viime vuosina julkaistu jo muutrnkin aivan liikaa

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

No voi vittu! Tämänhän piti olla peli, jonka julkaisupäivä ilmoitetaan vasta sitten kun se voidaan pitää (opittu Witcher 3:n lykkäyksistä). No niin vissiin. Joo, on hyvä että bugista paskaa ei pistetä ulos, mutta vituttaa se silti.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Miksi ei ilmoiteta julkaisupäivää reilusti yläkanttiin ja vedetä alaspäin tarvittaessa vai onko näitten myöhästymisten syynä että sijoittajat eivät tykkää jos kehitysaika on liian pitkä? Iso pettymys.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

No höh.

Pääasia että peli julkaistaan sitten kun se on valmis, mutta kyllähän tuo hieman harmittaa. Huhtikuu olisi kuitenkin ollut ihan nurkan takana.

Lainaus Boblick

No voi vittu! Tämänhän piti olla peli, jonka julkaisupäivä ilmoitetaan vasta sitten kun se voidaan pitää (opittu Witcher 3:n lykkäyksistä).

Aika vaikea noita on arvioida etukäteen. Olisihan CD Projekt RED voinut antaa jonkun summittaisemmankin arvion julkaisuajankohdasta, mutta ei se olisi lopputulosta muuttanut suuntaan tai toiseen. Tarkalla päivämäärällä ja esimerkiksi alkuvuoteen viittaamisella ei ole kovin suurta eroa loppujen lopuksi.

Markkinoinnin kannalta ei kuitenkaan ole kovin hyvä, jos julkaisupäivä tai ajankohta ilmoitetaan vasta muutamaa viikkoa ennen pelin julkaisua.

Käyttäjän Corso kuva
Corso

Damn! Itse olen Cyberpunkin kohdalla odottanut mielenkiinnolla sitä, että minkälaisena diashow'na peli pyörii nykykonsoleiden karvalakkimalleilla. Downgreidaus tulee olemaan ainakin massiivinen verrattuna pelikuvatrailereihin, jotka ovat aina pyörineet huippuluokan PC-spekseillä.

Tämä myöhästyminen varmisti ainakin sen, että pelin korkkaan vasta seuraavan sukupolven konsoleilla ja ehkäpä vielä GOTY-painoksena.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Itseäni ei haittaa. Kevät täynnä muutenkin pelattavaa, RE3 Remake, FFVII Remake. Ja ei viimeistely ikinä ole huono asia.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Itsellä ainakin aina sen verran pelattavaa että ei haittaa vaikka olisi se kaikista odotetuin teos, joka myöhästyy. Kyllä sen ajan kulumaan saa eikä ole elämä tai mikään muukaan yhdestä pelistä kiinni.

Saa myöhästyä vaikka jokainen tuleva peli ja silti löytäisin pelattavaa. Saisi taas vanhaan malliin katsella vähän tarkemmin kaikkea mitä on mennyt ohi eikä vain yrittää pysyä backlogin ja kiinnostavien julkaisujen perässä. Game Pass on tätä vähän hoitanutkin kun sieltä on helppo halvalla/ilmaiseksi testata vähemmän varmoja tapauksia. Monta helmeä olenkin löytänyt sen kautta.