EA Play Live ja Guerrilla Collective -tapahtumat siirtyvät antaakseen tilaa keskustelulle syrjinnästä / Uutiset / pelaaja.fi

EA Play Live ja Guerrilla Collective -tapahtumat siirtyvät antaakseen tilaa keskustelulle syrjinnästä

6.06.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
EA Play Live

Sekä EA Play Live että Guerrilla Collective -digitapahtumat ovat siirtyneet myöhemmälle ajankohdalle. Syynä muutoksille on Yhdysvaltojen mielenosoituksien herättämä maailmanlaajuinen keskustelu poliisiväkivallasta ja rasismista. 

EA Play Live -tapahtuma siirtyy eteenpäin tasan viikolla. Uusi päivämäärä on 18. kesäkuuta. Virallisessa lausunnossaan EA sanoi siirtämisen syyksi nyt käynnissä olevat tärkeät keskustelut ja niissä kuultavat tärkeät äänet ympäri maailman. 

Kolmen päivän mittainen Guerrilla Collective oli alun perin määrä järjestää tänä viikonloppuna. Sen uusi aikataulu on 13.-15. kesäkuuta. Lisäksi Guerrilla Collective pitää huomenna 7. kesäkuuta verkkolähetyksen, jossa se esittelee pelejä, joiden tekijät ovat mustia tai joissa esiintyy musta päähenkilö. Guerrilla Collective totesi twiitissään nyt olevan aika toimia ja puhua oikeuden ja muutoksen puolesta.

Muiden tapahtumien osalta myös Blizzard siirsi World of Warcraft: Shadowlands -verkkolähetystään todeten syyksi käynnissä olevan tilanteen. Uutta päivämäärää sille ei ole kuitenkaan saatu. Valven kesäkuun 9. päivänä alkavaksi suunniteltu Steam Game Festival puolestaan siirtyi kesäkuun 16. päivälle ja se loppuu 22. kesäkuuta. Valve ei antanut lausuntoa muutokseen liittyen.

Aiemmin muutoksia aikatauluihinsa käynnissä olevan tilanteen vuoksi tekivät CD Projekt RED ja Sony

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.