EA Sports on esitellyt virallisesti FIFA 23:n uudistukset.

Toistaiseksi viimeiseksi FIFA-lisenssillä varustetuksi EA Sports -peliksi jäävä FIFA 23 sisältää joukon näkyviä uudistuksia. Viimevuotisessa pelissä esitelty HyperMotion-teknologia päivittyy FIFA 23:ssa HyperMotion2:ksi, mikä tarkoittaa satoja uusia oikeista otteluista tallennettuja pelaaja-animaatioita. Laukomismekaniikkaa on myös päivitetty. FIFA 23:ssa pelaajat voivat ottaa riskejä ja käyttää aikaa vetääkseen kovempia vetoja. EA lupaa merkittäviä uudistuksia myös erikoistilannepotkujen ottamiseen.

Naiset ovat myös entistä näkyvämmässä roolissa FIFA 23:ssa. Peli sisältää sekä miesten tänä vuonna järjestettävän jalkapallon maailmanmestaruuslopputurnauksen että ensi vuoden naisten MM-kisat. Lisäksi FIFA 23:ssa päästään pelaamaan ensimmäistä kertaa myös naisten seurajoukkueilla. Mukana ovat Englannin ja Ranskan naisten korkeimman sarjatason liigat joukkueineen. Mukana on myös uudistettu uratila sekä alustojen välinen moninpeli.

EA on myös vahvistanut FIFA 23:n pc-version vastaavan viimeinkin uuden sukupolven konsoliversioita. Nyt myös pc-pelaajat pääsevät nauttimaan kaikista uuden osan uudistuksista PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Stadia-pelaajien tapaan. Nintendo Switchille FIFA 23:sta julkaistaan kuitenkin niin kutsuttu Legacy-versio, joka vastaa pelillisesti pääosin FIFA 22:n Legacy-versiota.

FIFA 23 julkaistaan pc:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, Switchille ja Stadialle 30. syyskuuta.

Lähde: EA Sports

Lisää luettavaa