Nvidian pelien suoratoistopalvelu GeForce Now’n valikoima jatkaa hupenemistaan. Yhtiö tiedotti perjantaina foorumeillaan, että myös 2K Games vetää pelejään pois palvelusta.

GeForce Now’n taival ei ole ollut ruusuinen julkaisun jälkeen. 2K liittyy aikaisemmin pelinsä pois vetäneiden Activision Blizzardin ja Bethesdan kaltaisten julkaisijoiden joukkoon, jotka ovat pyytäneet peliensä poistamista palvelusta. Nvidian mukaan pelien poistuminen siirtymävaiheessa betasta täyteen julkaisuun on normaalia, ja se odottaa niiden olevan harvinaisempia GeForce Now’n aseman vakiintuessa.

Nvidia kertoi tiedotteessaan työskentelevänsä 2K:n kanssa, jotta poistetut pelit saadaan tulevaisuudessa takaisin valikoimaan.

Toisin kuin vaikkapa Googlen Stadia-palvelu, ei GeForce Now’ssa pelattavia pelejä osteta palvelusta käyttöön erikseen. Sen sijaan GeForce Now tarjoaa suoratoistomahdollisuuden peleille, jotka käyttäjällä on jo hallussaan esimerkiksi tämän Steam- ja Epic Games Store -kirjastossa.

Epic Games -pomo Tim Sweeney on vielä erikseen todennut Twitterin puolella Epicin tukevan täysin GeForce Now’n toimintaa.

Lähde: Nvidia

Lisää luettavaa