Halo-kato jatkuu: Halo Infiniten moninpeliohjaaja jätti 343 Industriesin / Uutiset / pelaaja.fi

Halo-kato jatkuu: Halo Infiniten moninpeliohjaaja jätti 343 Industriesin

5.12.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
2

Halo Infinite on menettänyt jälleen yhden avainhenkilöistään.

Pelin moninpeliohjaajana työskennellyt Tom French on ilmoittanut lopettaneensa 343 Industriesin palveluksessa. French ei kertonut syytä lähdölleen. Hän kertoi jäähyväisviestissään olevansa ylpeä ajastaan 343 Industriesissa.

- On ollut valtava kunnia olla osa peliä, jota rakastin niin paljon pelaajana ja ihailin kehittäjänä, French kertoi Twitterissä julkaisemassaan viestissä.

French ehti työskennellä Halo-pelisarjan parissa yhteensä 11,5 vuoden ajan. Hän ei ole kertonut jatkosuunnitelmistaan 343 Industriesin jälkeen.

343 Industries on aikaisemmin tänä vuonna menettänyt myös studiota 15 vuoden ajan johtaneen Bonnie Rossin. Ross kertoi syyskuussa lopettavansa työnsä perhesyiden vuoksi. Myös studion käyttämän Slipspace Enginen kehitystä vetänyt David Berger jätti yhtiön syyskuussa, mikä laittoi liikkeelle huhuja pelisarjan siirtymisestä Unreal Engine -pelimoottoriteknologiaan.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No ei ole mikään ihme että kato käy. Koko sen ajan mitä 343 on ollut Halo sarjasta vastuussa on onnistuttu jotain möhlimään tavalla tai toisella ja kyllähän homman on pakko muuttua etenkin siellä johtoportaassa jos vuodesta toiseen samat ongelmat jatkuvat.

Se että etenkin Infinite julkaistiin etenkin moninpelin puolesta täysin raakileena usean vuoden kehitystyöstä huolimatta on melko anteeksiantamatonta. Toivottavasti isompien muutosten myötä tilanne lähtisi paranemaan

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Toisaalta taas on normaalia, että yli kymmenen vuotta samassa työpaikassa oleva ihminen haluaa myös tehdä jotain muutakin. Jostain syystä varsinkin peliteollisuudessa nämä asiat ovat käsittämättömän isoja muutoksia ja niitä sitten pelimedia mehustelee hurjasti. Normaalistihan sen viiden vuoden jälkeen on jo korkea aika vaihtaa työpaikkaa jos haluaa jotain muutakin elämässään tehdä.