Hideo Kojima: seuraava peli rikkoo ilmaisumuotojen rajoja

Death Strandingin ja Metal Gearin luoja tahtoo rikkoa rajoja pelien ja muiden medioiden välillä.

2.1.2022 12:11

Peliveteraani Hideo Kojima on paljastanut suunnitelmiaan uuden vuoden varalle tuoreessa haastattelussa.

Famitsu-julkaisun vuodenvaihteen haastattelussa esiintynyt Metal Gear– ja Death Stranding -luoja kertoo olevansa kiinnostunut isoista ja uudenlaisista haasteista seuraavassa projektissaan. Kojiman mukaan rajat erilaisten viihteen muotojen välillä ovat katoamassa, ja hän vihjaakin Kojima Productionsin seuraavan julkaisun laajentuvan perinteisten videopelien rajojen ulkopuolelle.

 – Viihteen rajojen kadotessa lähitulevaisuudessa haluaisin tehdä tästä vuodesta vuoden, jolloin otamme askeleen eteenpäin uusiin haastaviin medioihin ja ilmaisumuotoihin, Kojima kommentoi Famitsulle.

Kojima Productionsin viimeisin julkaisu on viime vuonna PS5:lle ilmestynyt Death Stranding Director’s Cut. Studion seuraavaa projektia ei ole esitelty julkisuuteen, mutta näyttelijä Norman Reedus antoi ymmärtää viime kesänä Death Strandingin jatko-osan olleen neuvotteluiden asteella. Kojima Productionsin rajoja rikkovista suunnitelmista saatiin vihiä myös viime marraskuussa, jolloin studio paljasti perustaneensa elokuviin, musiikkiin ja televisioon panostavan uuden osaston.

Lähde: Destructoid

Lisää luettavaa