Horizon Zero Dawnin päivittämistä pc:llä vähennetään – Guerrilla keskittyy Horizon Forbidden Westin kehittämiseen

Viime vuoden elokuussa ilmestynyt Horizon Zero Dawnin pc-versio on kärsinyt useista bugeista ja kaatuilusta.

20.1.2021 09:05

Guerrilla Games ilmoitti hidastavansa Horizon Zero Dawnin päivityksiä pc:llä keskittyäkseen työstämään pelin jatko-osaa, Horizon Forbidden Westiä.

Guerrilla kertoo verkkosivuillaan, että Horizon Zero Dawn Complete Editionin uusin päivitys on nyt julkaistu pc:llä. Korjaustiedosto sisältää joitakin pelin kaatumisen aiheuttaneiden ongelmien ratkaisuja sekä suoritusta parantavia muutoksia. Studio kertoo myös, että pc-versio tulee saamaan päivityksiä jatkossakin, mutta harvenevaan tahtiin. Kehityksen ja ajankäytön painopistettä kallistetaan Horizon Forbidden Westiin, jonka odotetaan ilmestyvän vielä tälle vuodelle. 

– Kun tiimimme jatkaa tulevan Horizon Forbidden West -nimikkeemme kehittämistä, siirrymme tämän korjaustiedoston jälkeen harvempiin Horizon Zero Dawn Complete Edition -päivityksiin pc:llä, Guerrilla toteaa.

Studio huomauttaa kuitenkin jatkavansa yhteisötilojen valvontaa entiseen tapaan.

Horizon Zero Dawn julkaistiin vuonna 2017 PlayStation 4:llä, ja se sai pc-version viime vuoden elokuussa. Peli kärsi pc:llä alusta asti erilaisista bugeista ja kaatuilusta, joita on korjattu aktiivisesti usein päivityksin. 

Pelaaja-lehden Horizon Zero Dawnin pc-version arvostelun voi lukea täältä

Lähde: Guerrilla Games

Lisää luettavaa