Huhu: avoimen maailman Harry Potter -seikkailu saapuu ensi vuonna PS5:lle ja Xbox Series X:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: avoimen maailman Harry Potter -seikkailu saapuu ensi vuonna PS5:lle ja Xbox Series X:lle

29.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Harry Potter, J.K. Rowling, avoin maailma, Avalanche Software, Warner Bros., WB Games, batman

Varhaisen pelikuvan muodossa jo parisen vuotta sitten julkisuuteen lipsahtanut uusi suuren budjetin Harry Potter -peli on vielä tovin odottelun päässä. Uutistoimisto Bloomberg raportoi sisäpiriin lähteisiinsä viitaten, että avoimen maailman seikkailua kaavaillaan ulos ensi vuoden lopulle ainakin PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelinä.

Peli oli jo aiempien huhujen perusteella määrä julkistaa alun perin jo nyt kesäkuussa E3-messuilla, mutta tapahtuman peruuntuminen laittoi julkaisija Warner Brosin suunnitelmat aikalailla uusiksi. Bloombergin lähteiden mukaan julkistusta jouduttaneen odottaa aina elokuun 22. päivän ylitse. Elokuussa Warnerin sarjisosasto DC järjestää oman DC FanDome-tapahtumansa, jonka yhteydessä on mitä ilmeisemmin määrä kuulla lisää seuraavasta Batman-pelistä sekä nähdä mahdollisesti vilaus myös Rocksteady Studiosilla raporttien mukaan kehitteillä olevasta Suicide Squad -pelistä.

Työn alla Potter-peli on Disney Infinitesta aikoinaan tunnetulla Avalanche Softwarella, jolla kehityksen kerrotaan kulkeneen sujuvasti siitäkin huolimatta, että Warner Brosin peliosaston on raportoitu olevan myynnissä. Hiljattain pelin saapumista ovat varjostaneet myös Harry Potter -kirjasarjan luoneen J.K. Rowlingin Twitter-kommentit, jotka on lytätty maailmalla laajalti transfobisina. Bloombergin lähteen mukaan Rowling mukanaolo pelissä on ollut vähäistä, mutta tämän kommentit ovat silti aiheuttaneet epämukavuutta myös kehitystiimin sisällä.

Warner Bros. ei ole kommentoinut huhuja.

Lähde: Bloomberg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0

Tämä voi olla kova.
Vaikka ne ps1 potterit ovat näin nykypäivänä katsottuna melko koomisia varsinkin dubbauksensa osalta, niin olivat ne aikanaan loistavia pelejä ainakin omaan makuun.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Vielä kun sais PC version.

Käyttäjän Mjuh kuva
Mjuh

Varautuneena jään odottamaan. Odotan mielelläni pidempäänkin, jos sillä saadaan laadukas peli. Fanina haluaisin kunnon tuotoksen - riittävän fani en ilmeisesti kuitenkaan ole, kun en ihan mitä tahansa sontaa aio hankkia.