Huhu: Microsoft, EA, Take-Two ja Activision kiinnostuneita ostamaan Warner Bros. Interactive Entertainmentin / Uutiset / pelaaja.fi

Huhu: Microsoft, EA, Take-Two ja Activision kiinnostuneita ostamaan Warner Bros. Interactive Entertainmentin

6.07.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9
Mortal Kombat, WB Games, Warner Bros. Interactive, NetherRealm Studios, Middle-earth, Monolith Productions, , Lego, TT Games

Hiljattaiset huhut Warner Brosin peliosaston päätymisestä myyntiin ovat saaneet roimasti lisätuulta alleen. The Information -julkaisu raportoi omiin sisäpiirilähteisiinsä vedoten, että niin Microsoft, Take-Two Interactive, Electronic Arts kuin Activision Blizzard olisivat valmiita laittamaan ostohousut jalkaan Warner Bros Interactive Entertainmentin saadakseen.

The Information yhä silti huomioi, ettei Warner Brosin emoyhtiö AT&T ole tehnyt vielä lopullista päätöstä siitä, onko se lopulta myymässä peliosastoa. Kauppoja on harkittu ennen kaikkea siksi, että se voisi leikata sillä 154 miljardin dollarin velkaansa. Interactive-kauppojen arvoksi on arvioitu noin neljää miljardia taalaa.

Osaksi Warner Brosin peliosastoa kuuluisivat muun muassa sellaiset tahot kuin Mortal Kombat -kehittäjä NetherRealm Studios, huhuttua avoimen maailman Harry Potter -seikkailua työstävä Avalanche Software, Middle-earth: Shadow of Warin viimeisimpänä tehnyt Monolith Productions, Batman: Arkham -trilogian tehnyt Rocksteady Games, Lego-kehittäjä TT Games ja uutta Batman-peliä jo pitkään kiusoitellut WB Games Montreal.

Luonnollisesti mikäli myynti tapahtuisi, pysyisivät ainakin Batmanin kaltaiset oikeudet yhä Warner Brosilla. Muita sen omistamia sarjoja ovat esimerkiksi F.E.A.R. sekä Mortal Kombatin ohella sille aikoinaan Midwayn kautta siirtyneet klassikkonimikkeet, kuten Gauntlet ja Joust.

Lähde: The Information

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Toivottavasti ei Microsoft. Koska (konsoli)ekslusiivisuus.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus Izmou

Toivottavasti ei Microsoft. Koska (konsoli)ekslusiivisuus.

No mielummin Microsoft kuin EA tai Activision-Blizzard....syitä tuskin tarvitsee mainita...

Käyttäjän Kalastajamies kuva
Kalastajamies
Lainaus Izmou

Toivottavasti ei Microsoft. Koska (konsoli)ekslusiivisuus.

Ja kaikki xboxin "exculive" on tullut muille alustoille

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Mitäs vikaa Activision-Blizzardissa olisi? Minusta sillä ja Take Twolla voisi olla ihan hyvät resurssit ja filosofia WB:n peleille tai WB:n julkaisemille peleille. EA toisi varmaan enemmän painetta aikatauluille julkaisijan suunnalta ja M$ taas haalisi pelit yksinoikeudekseen (Mortal Kombatit vain M$:n alustoille olisi aika kova veto). Mutta mitä nyt Activision-Blizzardim ja Take Twon muita julkaisuja katsoo, niin kehitys saa pitkälti mennä omalla aika taulullaan. Joka on useimmiten hyvä juttu.

Käyttäjän renebauman kuva
renebauman

Itse toivon, että Microsoft ostaisi tämän.. Tulevat pelit saisi sitten Xbox ja PC kaksikolla..

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Kalastajamies

[quote="Izmou"]Toivottavasti ei Microsoft. Koska (konsoli)ekslusiivisuus.[/quote]

Ja kaikki xboxin "exculive" on tullut muille alustoille

Pelasit viimeisimmät Gearsit Playstation alustalla ?

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Ms ehdottomasti jos joku. Ms uuusi linja on ollut pelaa joko pc tai xbox tai jopa switch. Jos ms haalii tämän saadaan melko varmat steamjulkaisut ja mahdollisesti myös muut alustat.

Activision-Blizzard... yhtälö joka tuhoaa tehokkaasti. Lootboxeja, mikraksuja, kuukausimaksuja jne. Mitään hyvää en keksi mitä Blizzard sai fuusioista.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Microsoft on noista ainoa, joka luultavasti EI tappaisi WB:n tulevia pelejä mikromaksuilla ja muilla games as a service -ihanuuksilla.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Onpa kehnot vaihtoehdot. Noista ainut, jonka haluaisin ostavan on Microsoft.

Nostoja