Codemasters on paljastanut kesällä ilmestyvän F1 2020 -pelin eri markkina-alueiden ja Deluxe Schumacher Edition -erikoisversion kansikuvat. Eri alueiden virallisissa kansissa nähdään lukuisia eri kuskeja, minkä myötä formulapelin kanteen on viimein saatu myös suomalaiset kasvot.

Edellisvuosien peleissä kanteen ovat aiemmin päätyneet kasvojen sijaan vain suomalaiskuskien autot. Nyt Kimi Räikkönen tähdittää yhdessä australialaiskuski Daniel Ricciardon kanssa F1 2020:n kantta Puolassa ja Australiassa. Pelin kansainvälisille markkinoille saapuvan version kannessa nähdään vuorostaan Mercedeksen Lewis Hamilton ja Ferrarin Sebastian Vettel.

Oman erillisen kantensa saavat myös Ranska, Belgia, Alankomaat, Luxemburg, Italia ja Japani, joiden peliä komistaa F1-sarjan nuoret lupaukset, Ferrarin Charles Leclerc ja Red Bullin Max Verstappen. Meksiko ja Espanja vuorostaan saavat kanteen paikalliset sankarinsa, eli Segio Perezin ja Carlos Sainzin.

Kuten nimi antaa ymmärtää, Deluxe Schumacher Editionin kannessa nähdään seitsenkertainen maailmanmestari Michael Schumacher. Erikoisversiossa päästäänkin ajamaan mestarin Jordan 191-, Benetton B194-, Benetton B195- sekä Ferrari F1-2000 -autoilla.

Kaikki kansikuvaversiot voi katsastaa alla olevasta kuvagalleriasta.

F1 2020 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 10. heinäkuuta. Sen uudistuksiin lukeutuu toistaiseksi pysähdyksissä olevalle kaudelle kaavaillut uudet radat sekä tallin kehittämiseen keskittyvä pelitila.

Lähde: Codemasters (1), (2)

Lisää luettavaa