Lähteet: Seuraavat kolme Call of Dutya saapuvat ainakin vielä PlayStationeille – mukana kokonaan uusi Warzone 2 / Uutiset / pelaaja.fi

Lähteet: Seuraavat kolme Call of Dutya saapuvat ainakin vielä PlayStationeille – mukana kokonaan uusi Warzone 2

26.01.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
call of duty, activision, Activision Blizzard, yksinoikeus, xbox, Microsoft, playstation

Ainakin kolme seuraavaa Call of Duty -sarjan osaa on määrä nähdä vielä PlayStation-konsoleilla, uutistoimisto Bloomberg raportoi.

Monien Activision Blizzard -pelien tulevaisuus on puhuttanut paljon sen jälkeen, kun Microsoft ilmoitti aiemmin viime viikolla aikeistaan ostaa pelijätin 68,7 miljardilla dollarilla. Tähän mennessä Xbox-pomo Phil Spencer on päätynyt varovaisesti ilmaisemaan että hän haluaisi tarjota Call of Dutya jatkossakin vielä PlayStation-pelaajille. Lupaus on luonnollisesti annettu myös siitä, että olemassaolevia sopimuksia tullaan kunnioittamaan.

Tällä viikolla Bloomberg raportoi lähteisiinsä vedoten, että Activision on ehtinyt ennen Microsoft-kauppojen paljastumista sitoutumaan ainakin kolmen Call of Duty -pelin tuomiseen PlayStation-konsoleille. Yks näistä on Infinity Wardin tänä vuonna ilmestyvä osa, jonka on huhuiltu jatkavan jälleen Modern Warfare -alasarjaa.  Ensi vuonna sitä olisivat seuraamassa lisäksi sekä Treyarchin seuraava Call of Duty -peli että kokonaan uusi versio ilmaiseksi pelattavasta battle royale -räiskintä Warzonesta.

Bloomberg ei tarjoa enempää yksityiskohtia peleistä, mutta Battlefield-huhuistaan tunnettu toimittaja Tom Henderson on antanut ymmärtää, että uusi Warzone olisi käytännössä kokonaan uusi peli. Keskeisesti sen vihjataan olevan kehitteillä pc:n ohella juurikin uudemman sukupolven konsoleille.

Microsoftin on määrä saada Activision Blizzard -kaupat suljetuksi kesäkuun 2023 loppuun mennessä. Activision Blizzard jatkaa itsenäistä toimintaansa siihen asti.

Lähde: Bloomberg, Tom Henderson (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

"seuraavat kolme call of dutya"...

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus zerodaunholy

"seuraavat kolme call of dutya"...

Eli ainakin 3kk edestä pelattavaa kun pelkät tekstuuripäivitykset ja hikinen dynaamisesti mukautuva matchmaking-systeemi ei riitä pitämään innostusta yllä sen pidempään.

Nostoja