Viime viikon kyselytulokset on selviällä, joten DC:n ja Marvelin leikkimielinen kädenvääntö videopelien osalta on saatu tältä erää päätökseen.

Vaikka kysymyksen innoitti edeltäneen viikon DC-kuvamateriaalit Suicide Squad: Kill the Justice Leaguesta ja Gotham Knightsista, kyselyssä haettiin mielipiteitä kokonaispelitarjonnan osalta. Mainittakoon samaan hengenvetoon, että Marvel-puolella vahvistettiin tulevasta pelitarjonnasta jo aiemmin mm. Spider-Man 2, Wolverine ja Midnight Suns.

Vastauksia kertyi tällä erää 500 kappaletta, joista tiukan kädenväännön jälkeen 52 prosenttia kruunasi pelikuninkuuden DC:lle. Avointen kommenttien puolella omia valintoja puoleen ja toiseen perusteltiin monenmoisin sanankääntein.

– Aika monella näyttää olevan sama mielipide, eli DC lähes puhtaasti Batmanin ansiosta. Batman toimii niin sarjakuvina, elokuvina, kuin peleinäkin. Marvelin ainoa valtti oli muinoin elokuvien tasalaatuisuus poppariviihteenä, mikä sekin on uudistumiskyvyttömyyden takia kääntynyt itseään vastaan. Sarjakuvat ei kiinnosta pätkääkään ja pelipuolelta tulee mieleen lähinnä Marvel’s Spider-Man, joka oli oikein pätevä, joskin kovasti Arkham-pelien imussa tehty tapaus, tuumi Haerski.

Arkhamin aikakaudella olisin antanut ääneni DC:lle, mutta tulevat DC-pelit vaikuttavat enemmän games as serviceltä. Marvelin Spider-Manit ovat taas olleet nykypäivän sarjispelien kärkeä ja Wolverine kiinnostaa erittäin paljon, joten vastaus kääntyy enemmän Marvelin suuntaan, puntaroi Angel of Death.

– Batman yksinään on se kiinnostavin kaikista, jonka jälkeen tulee hyvänä kakkosena Marvelin Spider-Man. Muut supersankarit eivät oikeastaan kiinnosta tippaakaan, myönsi vuorostaan Teräskäsine.

Tämän viikon kyselyssä vuorostaan kysytään, kiinnostaako tuleva Uncharted-pelielokuva ensimmäisen trailerinsa perusteella. Vastata voi suuntaamalla tämänkertaiseen viikkokyselyyn vaikkapa tästä.

Lisää luettavaa