Lukijat ovat puhuneet: Microsoftilla isoin näytön paikka – kerro viikon kysymyksessä, täyttikö E3-julkistukset odotukset / Uutiset / pelaaja.fi

Lukijat ovat puhuneet: Microsoftilla isoin näytön paikka – kerro viikon kysymyksessä, täyttikö E3-julkistukset odotukset

14.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
9
Lukijat ovat puhuneet: Microsoftilla isoin näytön paikka – kerro viikon kysymyksessä, täyttikö E3-julkistukset odotukset

Pelaaja.fin viime viikon kysymys on päättynyt ja sen tulokset ovat selvillä. Kuluneen seitsemän päivän aikana sivuston lukijakunta äänesti, millä kolmesta konsolivalmistajasta on suurin näytön paikka tulevan pelitarjontansa suhteen.

Vastauksia kertyi tällä kertaa yhteensä 639 kappaletta. Vastaajista tasan 50 prosenttia oli sitä mieltä, että suurin näytön paikka on Microsoftilla. Toiseksi sijoittui Sony 28 prosentin kannatuksella ja kolmanneksi Nintendo 22 prosentin kannatuksella.

– MS:llä on näytön paikka sekä sen vuoksi että on jäljessä molempia mutta myös sen vuoksi että nyt niitä studioita alkaa olemaan. Toisaalta ehkä mitään täysin uutta ei ole nyt luvassa vaan tulee konkreettisempaa settiä jo tiedossa olevista nimikkeistä, perusteli muun muassa zappah avoimissa kommenteissa, joita voi lukea lisää alkuperäisen kyselyn kommenttiosiosta.

Tulosten myötä päätimme omistaa tämän viikon kysymyksen nimenomaan Microsoftille, jonka E3 2021 -pelijulkistukset esiteltiin eilen illalla. Sen myötä uusi viikon kysymys kuuluukin, vastasiko Microsoft odotuksiin? Kysymys ja vastausvaihtoehdot ovat seuraavanlaiset.

Olitko tyytyväinen Microsoftin E3 2021 -pelitarjontaan?

  • Erittäin tyytyväinen
  • Tyytyväinen 
  • Jokseenkin tyytymätön 
  • Täysin tyytymätön

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Eripsa kuva
Eripsa

Erittäin tyytyväinen olin, vaikka monta peliä jäi näyttämättä kuten TES 6, Fable, Avowed, State of Decay 3, Hellblade 2, Project Mara, As Dusk Falls, Perfect Dark, Everwild ja Forza Motorsport 8.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Itse odotin Haloa, AoE4 ja FM8? ainoaksi saaliiksi jäi halo, eli laihaksi jäi.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Ei täyttänyt. Tuntuu, ettei koko E3:ssa esitelty ainuttakaan mielenkiintoista peliä.
Odotukset Starfieldin suhteen ovat kohtalaiset, mutta trailerin perusteella vaikea sanoa edelleenkään mitä olisi tarkalleen ottaen odotettavissa.
S.T.A.L.K.E.R. 2 kiinnosti, mutta trailerin jälkeen odotukset senkin suhteen erittäin alhaalla.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Ei ollut oikein mitään itseäni mukaansatempaavaa, mutta pelejä esiteltiin hyvällä tahdilla joten siinä mielessä tyytyväinen. Isommista peleistä jäi kaipaamaan enemmän pelikuvaa.

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Karmea pettymys koko Microsoft. Tämän vuoden E3 on tähän asti ollut täydellinen rimanalitus.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Jokseenkin tyytymätön. Varsinaista pelikuvaa nähtiin aivan liian vähän paitsi (jälleen kerran) Forza Horizonin kohdalla. Etenkin täysin tyhjänpäiväiset CGI julkistustrailerit jotka eivät kerro pelistä tuon taivaallista voisi heittää romukoppaan.

Olisin odottanut että etenkin Halo Infiniten esittelyyn oltaisiin panostettu enemmän. Eli paljon on vielä parannettavaa

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

pettymys

odotin olis jotain tietoa tes 6 fable 4stä tai avowed
ainaki tuli halo 6 uusi traileri
saa nähdä mikälainen outer world 2 on

Käyttäjän Eripsa kuva
Eripsa

Tämän viikon torstaina saammekin kuulla lisää, kun Microsoft pitää Xbox Games Showcase - Extended lähetyksen. Voimme odottaa näkevämme Double Fine, Obsidian Entertainment, Ninja Theory, Rare ja paljon muuta.

Käyttäjän Masa kuva
Masa

Oli siellä Aoe4 ja The outer Worlds, vaikka minulle riittä ihan yksistään jo Stalker 2 ja venäläiset modaajat.

Nostoja