Missasitko Xboxin, Bethesdan, Square Enixin ja Ubisoftin E3-julkistukset? Tätä kaikkea esiteltiin! / Uutiset / pelaaja.fi

Missasitko Xboxin, Bethesdan, Square Enixin ja Ubisoftin E3-julkistukset? Tätä kaikkea esiteltiin!

14.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Missasitko Microsoftin, Bethesdan, Square Enixin ja Ubisoftin E3-julkistukset? Tätä kaikkea esiteltiin!

Digitaaliset E3-messut ovat jo täydessä vauhdissa. Tähän mennessä oman tiedotustilaisuutenas ovat pitäneet niin Xbox, Bethesda, Ubisoft kuin Square Enixkin, joiden lisäksi Summer Game Fest -lähetyksessä saatiin jokusia julkistuksia useammilta tahoilta. Koska uutisvirtaa on runsaasti, koostimme Pelaaja.fin tähänastisen E3-uutissadon kätevästi yhdelle sivulle.

Muista pysyä ruudun äärellä vielä alkuviikosta, sillä esityksiä on luvassa vielä Nintendolta, Capcomilta, Bandai Namcolta ja Take-Twolta. Tarkemmat aikataulut voi katsoa täältä.

Microsoft & Bethesda

Square Enix

Ubisoft

Summer Game Fest

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Square Enixin tilaisuus oli pettymys. Jotenkin odotin enemmän pelikuvaa tulevista peleistä ja uusia julkistuksia. Tosiaan nyt ei tullut oikein mitään.

Microsoft & Bethesda taas toivat aika paljon pöytään. Halo julkaisupäivä, Starfield, Forza, Redfall, AoE4 yms. perus hyvä kattaus tulevia pelejä.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Elden Ring mulle odotetuin peli helposti ja tulee varmasti laitettua ennakkotilaukseen! 🔥 AoE4 kiinnostaa ja ehkä Diablo 2, kun en sitä koskaan pelannut. Muuten äärimmäisen tylsää settiä julki, se on sinällään hyvä niin voi säästellä Ringin erikoisjulkaisuihin rahaa 😁

Käyttäjän Kite8D kuva
Kite8D

Eniten kiinnostaa mm. Another Generic Shooter ja Copy-Pasted Game 6. Toivottavasti Elden Ring on hyvä, muuten ei juurikaan tarvi näiden julkasuiden jälkeen ainakaan odotella mitään erityisen laadukasta. Square Enix heitti ainakin sellaset ripulit pöytään, että heikompia hirvittää.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Microsoftin tilaisuudessa ei hirveästi kiinnostavaa ollut. Stalker näytti kyllä hienolta.