Mario Kart 8 Deluxe -ajelut eivät ole vielä ohi! Peräti 48 lisärataa tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Mario Kart 8 Deluxe -ajelut eivät ole vielä ohi! Peräti 48 lisärataa tulossa

10.02.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Mario Kart 8 Deluxe, Mario Kart, Nintendo, Mario Kart 8, ajopeli, Booster Course Pass,

Mario Kart 8 Deluxe on saamassa ison satsin lisäratoja valikoimiinsa.

Viimeisimmässä Direct-lähetyksessään Nintendo vahvisti peliin uuden Booster Course Pass -kausikortin, jonka myötä pelin on määrä kasvaa kaikkiaan vielä 48 radalla. Ratojen kerrotaan olevan ehostettuja versioita muista Mario Karteista tutuista kentistä, eli odottaa sopii esimerkiksi Mario Kart Wiissä nähdyn Coconut Mallin ja Mario Kart 64:n Choco Mountainin paluuta. Mobiilipeli Mario Kart Tour on sekin määrä huomioida ainakin Tokyo Blur -kentän merkeissä.

Ratojen julkaisu tapahtuu kuudessa osassa, joista jokainen pitää sisällään kahdeksan lisärataa. Näistä ensimmäinen on määrä julkaista 18. maaliskuuta, kun taas viimeisen pitäisi olla ulkona ennen vuoden 2023 päätöstä.

Hintaa Booster Course Passille kertyy 24,99 euroa. Mikäli hallusta löytyy kuitenkin Nintendo Switch Onlinen kalliimpi Expansion Pack -jäsenyys, pääsee lisäratoihin käsiksi veloituksetta.

Keväällä 2017 julkaistu Mario Kart 8 Deluxe kohosi aiemmin viime vuonna kaikkien aikojen myydyimmäksi Mario Kart -sarjan osaksi, minkä valossa pelin tukeminen uudella sisällöllä ei ole mitenkään villi idea Nintendolta. Huhut ovat tosin viitanneet, että Mario Kart 9 olisi sekin parhaillaan kehitteillä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Onko kellään tietoa että jos tämän paketin saa tuon expansion packin kautta, onko se vain niin kauan kuin on tilaus voimassa?
Koska jos saa ns. kaupan päälliseksi tilauksen yhteydessä, niin sitten alkaa hieman olla tuolla switch online expansion packin hinnalla olla jotain järkeä niille jotka enemmän switchillä pelaavat, missä aiemmin tuntui olevan vain ylihintaista N64 tarjontaa.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus Marioysikax

Onko kellään tietoa että jos tämän paketin saa tuon expansion packin kautta, onko se vain niin kauan kuin on tilaus voimassa?

Varmaan sama kuin expansion packin mukana tulevassa Animal Crossing DLC:ssä, eli vaatii expansion pack -jäsenyyden että voi pelata dlc:tä (jos ei osta erikseen). "Active Nintendo Switch Online + Expansion Pack Membership required to access DLC (at no additional cost)".