Mikä onkaan Outriders? Square Enix vihjailee lähestyvästä E3-paljastuksesta / Uutiset / pelaaja.fi

Mikä onkaan Outriders? Square Enix vihjailee lähestyvästä E3-paljastuksesta

3.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Square Enix on vihjannut lisää, mitä kaikkea sen ensi viikolla järjestettävältä E3-lehdistötilaisuudelta sopiikaan odottaa. Uuden Avengers-pelin ja Final Fantasy VII -uusioversion varmistamisen ohella yhtiö on kiusoitellut viimeisimpänä, että luvassa on jonkinlainen Outriders-nimeen liittyvä paljastus.

Outridersista on saatu ennakkoon vihiä varsinkin Twitterin puolella. Toukokuusta alkaen sille omistetulla tilillä on julkaistu fiktiivisen avaruusaluksen lokitietoja, joiden perusteella ihmiskunta on ajautunut pulaan vuonna 2076 ja etsii pelastusta paikasta nimeltä Enoch. Tänään maanantaina tarjolle saatiin lisäksi vielä 15 sekuntia kestävä video, jossa myrtsin näköinen hahmo herää syväjäädytyksestä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Square Enixin on kuultu työstävän jonkinlaista Outriders-nimistä hanketta. Aika tarkalleen vuosi sitten sen huomattiin jättäneen nimestä tavaramerkkihakemuksen Euroopan unionin sisällä. Tuolloin kovasti uumoiltiin, josko kyseessä olisi julkaisijan kanssa vuotta aiemmin yhteistyöhön ryhtyneen People Can Flyn seuraava peli.

Mahdollisista Marvel-kytköksistä on myös spekuloitu, sillä sattumoisin niin Marvel-sarjakuvissa kuin elokuvissa on olemassa outriders-nimeä kantava alienlaji.

Square Enixin E3-lehdistötilaisuus lähetetään Suomen aikaan tiistaina 11. kesäkuuta noin 4.00. E3-aikatauluja voi pitää silmällä tästä.

Lähde: Outriders (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja