Nappaa Guacamelee! Super Turbo Championship Edition ilmaiseksi pc:lle – sujuvaa metroidvaniaa meksikolaishengessä / Uutiset / pelaaja.fi

Nappaa Guacamelee! Super Turbo Championship Edition ilmaiseksi pc:lle – sujuvaa metroidvaniaa meksikolaishengessä

17.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

Tällä hetkellä ilmaisesta pelattavasta ei ole puutetta. Ensin The Witcher, sitten Steep sekä Stories Untold , ja nyt ilmaiseksi jaossa olevien pelien sumaan liittyy DrinkBox Studiosin luchadore-teemainen metroidvania-seikkailu Guacamelee.

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition sisältää pelin kaikki päivitykset ja sisältölisäykset, ja sen voi ladata ilmaiseksi Humbe Storesta. Kampanja on käynnissä sunnuntaihin 19. toukokuuta kello 20:00 asti.

- Guacamelee on kummallinen yhdistelmä meemihuumoria, meksikolaista kulttuuria ja toimintatasoloikkaa. Sinne tänne ripoteltu peli- ja nettikulttuurin kustannuksella irvailu on ajoittain hauskaa, mutta pelin vahvuudet majailevat ehdottomasti retrohenkisessä tasoloikinnassa, summasi Jukka Moilanen Pelaajan taannoisessa arvostelussa.

Lähde: Humble Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Pari tuntia nyt pelannut ja erittäin hyvä on ollut. Taitaa lähteä jatko-osa ostoon heti kun tää on pelattu.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

On kyllä hyvä peli. Suosittelen nappaamaan jos on kokematta. Jatko-osa on myös ostoslistoilla mutta ei ole vielä ehtinyt ostoksille asti kaiken muun pelaamisen vuoksi.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ne jotka pelin omistaa, kannattaa tsekata että onko kirjastossa oleva peli "Gold Edition", niin tämä on silloin ilmainen päivitys.

Nostoja