Netflixin The Witcher löysi Vesemirinsä – rooliin suomalaisessakin elokuvassa nähty BAFTA-ehdokas / Uutiset / pelaaja.fi

Netflixin The Witcher löysi Vesemirinsä – rooliin suomalaisessakin elokuvassa nähty BAFTA-ehdokas

29.02.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
5

Netflixin The Witcher -sarja on löytänyt näyttelijän Geraltin oppi-isälle, noituri Vesemirille. Rooliin on kiinnitetty tanskalainen Kim Bodnia. Netflix tiedotti asiasta Twitterissä.

Bodnia on monille tuttu pohjoismaisesta Silta-televisiosarjasta, jossa hän esittää murhapoliisi Martin Rohdea. Hän oli myös ehdolla BAFTA-voittajaksi vuonna 2019 roolistaan Konstantin Vasilievina Killing Eve -sarjassa. Hän on myös esiintynyt suomalaisessa elokuvassa, kun hänet nähtiin Paavo Westerbegin ohjaamassa Viulistissa kapellimestari Björn Darrenina.

Vesemirin rooliin huhuiltiin hetken aikaa Mark Hamillia, mutta Star Wars -tähti ei esiinny kokeneena noiturina ainakaan sarjan puolella. On epäselvää, esittääkö Bodnia Vesemiriä myös hahmon menneisyydestä kertovassa animaatioelokuvassa.

Bodnia liittyy näyttelijäkaartiin, johon on vastikään kiinnitetty muun muassa Game of Thronesista tuttu norjalaisnäyttelijä Kristofer Hivju. The Witcherin toisen kauden olisi näillä näkymin määrä ilmestyä vuonna 2021.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Ensimmäinen reaktio "Höh" mutta varmasti on ihan hyvä ja ehkäpä jopa parempi valinta kuin Hamill

Käyttäjän JoniL90 kuva
JoniL90

Ite olen ihan tyytyväinen ettei ole Mark Hamill. En ainakaan minua ole näyttelijäntaidoillaan hurmannut.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Vaikka itse kovasti haaveilin Mads Mikkelseniä Witcherin päärooliin, olen lopulta tyytyväinen, että Hamill ei esiinny siinä. Monesti parhaat sarjat/leffat ovat olleet sellaisia, joiden jälkeen näyttelijöistä tulee vasta tähtiä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Mark Hamill muistuttaisikin roolissa ehkä vähän liikaa Luke Skywalkeria. Laskisin myös Kim Bodnian skandinaavisuuden plussaksi Mark Hamilliin verrattuna.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Kim Bodnia oli todella hyvä Silta sarjan kahdella ensimmäisellä kaudella.

Nostoja