RoboCop kohtaa Terminaattorin, tarina jatkuu eikä jumaluudelle näy loppua – Mortal Kombat 11: Aftermathista tulvii videokuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

RoboCop kohtaa Terminaattorin, tarina jatkuu eikä jumaluudelle näy loppua – Mortal Kombat 11: Aftermathista tulvii videokuvaa

24.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
RoboCop, Terminaattori, Mortal Kombat, taistelu, Aftermath, Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11:n suuri Aftermath-laajennus saapuu nyt alkavalla viikolla, eikä NetherRealm Studios ole antanut pelaajien unohtaa asiaa. Viimeisen viikon aikana lisäristä on sadellut runsaasti videomateriaalia, joka on esitellyt tuoreen sisällön antia.

Olemme jo aiemmin kirjoittaneet niin yleisestä pelikuvatrailerista kuin friendship-lopetusliikkeiden esittelystä, mutta videotulva ei ole jäänyt tähän. Kukin laajennuksen uusista hahmoista – Sheeva, Fujin ja RoboCop – ovat saaneet omat esittelyvideonsa, minkä lisäksi virallinen julkaisutraileri on tarjonnut aina vain laajemman silmäyksen varsinkin tarinalisäyksiin.

Mortal Kombat 11: Aftermath ja sitä lisäkentillä ja tuoreilla lopetusliikkeillä tukeva ilmainen päivitys ilmestyvät 26. toukokuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja