Sotku kauhuseikkailu The Sinking Cityn takana jatkuu – kehittäjä Frogwares kehottaa välttämään peliään / Uutiset / pelaaja.fi

Sotku kauhuseikkailu The Sinking Cityn takana jatkuu – kehittäjä Frogwares kehottaa välttämään peliään

28.02.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0
The Sinking City, Frogwares, steam, nacon,

Useampaan otteesen myynnistä viimeisten kuukausien aikana vedetty Lovecraft-henkinen kauhuseikkailu The Sinking City on palannut Steamiin.

The Sinking City vedettiin alun perinnviime vuonna Steamista ja monilta muilta kauppapaikoilta kehittäjä Frogwaresin ja julkaisija Naconin välisen oikeuskiistan vuoksi. Frogwaresin mukaan Nacon oli jättänyt maksamatta studiolle kuuluvia korvauksia, jonka lisäksi osapuolet kiistelivät pelin tekijänoikeuksista. Lokakuussa pariisilaisoikeus totesi Frogwaresin toimineen lain vastaisesti vetäessään The Sinking Cityn myynnistä ja käski kehittäjää olemaan rikkomatta yhtiöiden välistä sopimusta oikeuskiistan aikana.

Peli palautettiinkin ensin tammikuussa Steamiin, mutta vedettiin pikaisesti uudelleen. Nyt The Sinking City on jälleen saatavilla Steamissa, mutta kiista ei tästäkään huolimatta näytä laantuvan. Frogwares nimittäin kertoo Twitter-tilillään, ettei se ole perjantaina Steamiin saapuneen The Sinking City -version takana, ja kehottaakin pelaajia välttämään kyseistä versiota. Käyttäjäarvioiden perusteella Steamissa tällä hetkellä saatavilla oleva The Sinking City onkin pelin vanha versio, joka ei sisällä pelin viimeisimpiä päivityksiä.

Frogwares kertoo tviitissään kertovansa lisätietoja asian tiimoilta lähiaikoina. Julkaisija Nacon ei ole toistaiseksi kommentoinut The Sinking Cityn viimeisintä Steam-julkaisua.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja