Star Wars: Knights of the Old Republic saapuu Switchille vielä tänä vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Star Wars: Knights of the Old Republic saapuu Switchille vielä tänä vuonna

24.09.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5
Star Wars, Knights of the Old Republic, kotor, switch, nintendo

Star Wars: Knights of the Old Republic ilmestyy Switchille, Nintendo on paljastanut.

Viimeöisessä Nintendo Direct -lähetyksessä paljastettu klassikkoroolipelin Switch-julkaisu koskee nimenomaan alkuperäistä Knights of the Old Republicia, eikä aikaisemmin tässä kuussa pc:lle ja PS5:lle paljastettua uusioversiota. Alun perin vuonna 2003 Xbox-yksinoikeuspelinä julkaistu Knights of the Old Republic on sittemmin julkaistu uudelleen joukolle alustoja puhelimia myöten, mutta nyt Star Wars -roolipelistä päästään nauttimaan myös Switchillä.

Star Wars: Knights of the Old Republic julkaistaan Nintendo Switchille 11. marraskuuta. Switch-julkaisuun voi valmistautua henkisesti vaikkapa lukemalla äskettäin julkaistun Pelaajan retrostelun, jossa pohditaan, kuinka hyvin klassikko toimii nykypäivän pelien rinnalla.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis

Kyllä tämän pelin julkaisu vuonna 2021 jonkintasoista remasterointia vaatisi vaikka tuo täysi remakekin onkin tuloillaan. On aika karun näköinen tämä alkuperäinen versio.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Voisinpa tämän pariin mennä ekaa kertaa Switchillä, kun ollut koskaan ollut laitetta, jolla pelata. Remasterointi olisi ollut plussaa, mutta saapahan originaalin kokea.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus Lahis

Kyllä tämän pelin julkaisu vuonna 2021 jonkintasoista remasterointia vaatisi vaikka tuo täysi remakekin onkin tuloillaan. On aika karun näköinen tämä alkuperäinen versio.

Kieltämättä, ellei sitten peli hinnoitella oikein, eli maksaisi vain jotain 5-10e väliltä. Mutta jos hyvästä juonesta/tarinasta ja hahmoista oikeesti tykkää niin ei siinä mielestäni KOTORin alkuperäiset grafiikat paljon paina, toki tiedän että nuoremmalle pelaajasukupollvelle asia voi olla täysin eri, kuin +30v ikäpolvelle jotka ovat useamman konsoli/PC sukupolven grafiikka ja pelejä päässeet kokemaan.

Itse olen edelleen sitä mieltä että kyseessä on kuitenkin kaikkien aikojen paras Star Wars peli, ainakin jos yksinpelistä/juonesta puhutaan ja yksi kaikkien aikojen parhaista RPG peleistä, sekä paras Biowaren tekemä peli ikinä, joten kannattaa tuo kokea joko alkuperäisversion tai tulevan Remaken muodossa. Toivoa sopii että Remake ei kuitenkaan liiemmälti osin koskisi hahmoihin/juoneen. Toki alkuperäisen pelin henkeen sopivat lisäykset ovat tervetulleita, mutta monet tuntuvat pelkäävän sitä, että Remake tulee muuttamaan/vesittämään alkuperäisen pelin juonen, hahmot ja tunnelman täysin pelistä vetovastuussa olevan henkilön vuoksi, mutta saa nähdä onko tämä vain sitä vainoharhaista/ylihysteeristä vouhotusta.

Käyttäjän suomalainenpelaajafan1984 kuva
suomalainenpela...

Olisi kiva jos saataisiin tuo myös ps4:lle, kun edellisetkin vanhat Star Wars pelit, Jedi Knight ja Jedi Academy mm. tuotiin pleikalle.
En näkisi ettei se olisi mahdollista.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus suomalainenpelaajafan1984

Olisi kiva jos saataisiin tuo myös ps4:lle, kun edellisetkin vanhat Star Wars pelit, Jedi Knight ja Jedi Academy mm. tuotiin pleikalle.
En näkisi ettei se olisi mahdollista.

Toisaalta sieltä on tulossa remake PS5:lle, että voi olla etteivät halua tuoda tuota alkuperäistä sen takia. Tosin löytyyhän esim. FFVII:stäkin monta eri versiota Pleikkarille, että ei siinä.

Nostoja