Square Enixin tuore taktikointiroolipeli The DioField Chronicle on saanut ilmestymispäivän. Yhdessä japanilaisstudio Lancarsen kanssa työstettävä tekele julkaistaan maailmanlaajuisesti 22. syyskuuta saaden version niin PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle, Switchille sekä pc:lle.

Japanissa The DioField Chroniclea on esitelty tällä viikolla myös tuoreella trailerilla, joka tosin pikaisen pelikuvaväläytyksen ohella painottaa sisällössään tarinan pohjustamista. Pelikuvaa pelistä esiteltiin enemmän viimeviikkoissa japanilaisessa verkkolähetyksessä, jossa noin tunnin ajaksi varsinkin sen vuoropohjaisuutta ja reaaliaikaisia elementtejä yhdistelevät taistelut pääsivät esille.

Ainakin Japanissa The DioField Chroniclesta olisi määrä julkaista myös demo 10. elokuuta. Ei olisi mitenkään mahdotonta, jos sellainen löytäisi tuolloin tiensä toki myös länteen.

Aiemmin tällä viikolla myös Valkyrie Elysium sai Square Enixiltä syyskuulle yhtä lailla osuvan julkaisupäivän. Nopeasti sen jälkeen lokakuulle odottaa sopii japanilaisjulkaisilta lisäksi vielä Star Ocean: The Divine Forcea, kun taas Forspokenin se lykkäsi juuri ensi vuodelle.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa