Tältä näyttää kohua herättänyt massiivimoninpeli The Day Before / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää kohua herättänyt massiivimoninpeli The Day Before

3.02.2023 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Kohuttu massiivimoninpeli The Day Before on vihdoin saanut pelikuvatrailerinsa.

The Day Beforen oli alun perin määrä saada pelikuvatraileri jo viime kuussa, mutta pelin kehittäjä Fntastic kertoi joutuneensa viivästyttämään sekä trailerin että pelin julkaisua erikoisen syyn vuoksi. Alun perin Fntastic kertoi viivästyksen johtuneen pelin tavaramerkkirekisteröintiin liittyvästä kiistasta, mutta myöhemmin studio paljasti suunnitelleensa viivästystä jo ennen ongelmien julkituloa.

Nyt Fntastic on julkaissut kymmenminuuttisen pelivideon The Day Beforesta. Trailerilla esitellään pelin seikkailua ja toimintaa pelimaailmana toimivassa zombien kansoittamassa kaupungissa. Lisäksi video tarjoaa katsauksen pelin rakentelumekanismeihin, asekustomointiin sekä inventaarionhallintaan.

The Day Beforen on määrä ilmestyä 10. marraskuuta.

Lähde: Fntastic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Temposaur kuva
Temposaur

Pahoittelut kärkkäästä kommentoinnista, mutta Day Before ei eroa mitenkään näistä indie-selviytymispeleistä, joita tuntuu olevan tekeillä 13 tusinassa. Tuntuu, että tekijät ovat ostaneet vain jonkun valmiin Unreal 5 -kaupunkisetin, heittäneet siihen ostetut hahmot. Tää on vain yet-another "hi, this is my first post on this forum. im doing a mmorpg zombiegame with unreal 5, im the planner and im looking for developers pls respond"

Zombiet ovat pelivideossa vain valmiiksi käsin sijoitettuja, eivätkä ne todennäköisesti edes huomaisi pelaajia, tekisivät ne mitä tahansa. Nämä kaksi pelaajaa siis vain "näyttelevät" hiippailevansa. Zombiet herää vasta kohden ammuttaessa, ja silloinkin tuntuvat jäävän paikoilleen hillumaan.

Tää on joku ihan amatöörien räpellys, jotka on testailleen Unreal 5:n ominaisuuksia, ja päässeet nyt siihen pisteeseen, että ovat saaneet moninpeliskriptin toimimaan, ja valmiit mallit karttaansa.