Tältä näyttää uusi Resident Evil -elokuva Welcome to Raccoon City – ensitraileri on ehtaa K18-materiaalia / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää uusi Resident Evil -elokuva Welcome to Raccoon City – ensitraileri on ehtaa K18-materiaalia

7.10.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
14
Tältä näyttää uusi Resident Evil -elokuva Welcome to Raccoon City – ensitraileri on ehtaa K-18-materiaalia

Resident Evil -elokuvat uudelleenkäynnistävä Resident Evil: Welcome to Raccoon City on saanut ensimmäisen trailerinsa. Yli kaksiminuuttisella trailerilla riittää kauhusaagalle uskollista kuvamateriaalia runsain mitoin.

Welcome to Raccoon Cityn onkin kerrottu pohjautuvan monin paikoin kahteen ensimmäiseen Resident Evil -peliin, joten mukana kuvioissa nähdään muun muassa sarjan vakikokasvot Chris Redfield (Robbie Amell), Jill Valentine (Hannah John-Kamen), Leon S. Kennedy (Avan Jogia), Claire Redfield (Kaya Scodelario) kuin Albert Weskerkin (Tom Hopper).

Maailman ensi-iltansa 24. marraskuuta saavan elokuvan ohjaajana toimii Johannes Roberts ja julkaisijana Sony Pictures. Näin ollen kyse on erillisestä tuotannosta kuin Netflixin Resident Evil -projektit, eli animaatiosarja Infinite Darkness ja Weskerin sisaruksiin keskittyvä näytelty tv-sarja.

Päivitys: Resident Evil: Welcome to Raccoon Cityn Suomen ensi-ilta on näillä tiedoin 3. joulukuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Trailerin jälkeen vuoden 2002 elokuva näyttää hyvältä

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Kyseenalaistan vähän päätöstä yhdistää RE1 ja 2 samaan tarinaan, mutta muutoin näyttää about niin hyvältä kuin Resident Evil ansaitseekin. Kunnon B-höttöä ja fanipalvelua peliviittauksien muodossa. Naurahdin kyllä biisivalinnalle, semminkin kun 4NB soinut päässä jo valmiiksi koko päivän.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus rautahuilu

Trailerin jälkeen vuoden 2002 elokuva näyttää hyvältä

Kyllä tämä uusi näyttää siltä, että ollaan lähempänä lähdemateriaalia, ainakin visuaalisesti.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu
Lainaus Izmou

Kyllä tämä uusi näyttää siltä, että ollaan lähempänä lähdemateriaalia, ainakin visuaalisesti.

Sitä en kiellä
Vaikuttaa vain paljon huonommalta elokuvalta.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou
Lainaus rautahuilu

Vaikuttaa vain paljon huonommalta elokuvalta.

Vaikea sitä trailerista on kyllä vielä tässä vaiheessa sanoa. Itse taas en välittänyt ollenkaan Paul W.S:n Ressasta (siitä ensimmäisestä). Kerran sen katsoi, mutta ei se ollut itselle kyllä mikään Resident Evil -elokuva. Ennemminkin Cube-kopio, ym. Jatko-osia en edes vaivautunut katsomaan. Tämä taas näyttää ainakin visuaalisesti siltä miltä Ressan pitäisi ja tästä ehkä hieman jopa saatan innostua, vaikka voi olla ettei tämäkään mikään kaksinen elokuva ole, niin kuin ei mikään pelielokuva yleensä. Mutta jos olisi edes jollain tasolla viihdyttävä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Mun mielestä näyttää tosi hyvältä. Varsinkin örkit on oikeasti ällöjä, toisinkuin yleensä kauhuleffoissa. Tämmöinen pienen budjetin juttu sopii paljon paremmin kauhuleffaan, kuin se että näyttäisi joltain Marvelin leffalta.

Lainaus Ananaz

Naurahdin kyllä biisivalinnalle, semminkin kun 4NB soinut päässä jo valmiiksi koko päivän.

Biisivalinta häiritsi itseä erään tietyn meemin takia :D

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Tykkään lähdeviittauksista ja pimeästä ysärivalaistuksesta. Olisin voinut kyllä elää ilman rupuista CGI:tä, joka tökkäsi silmään etenkin Tyrantin kohdalla. Siinä oltiin vähän liian lähellä lähdemateriaalia, koska näytti PS3-peliltä eikä elokuvalta :D

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Tämähän näytti paremmalta kuin luulin. Leonin näyttelijästä tulee kyllä mieleen paljon enemmän Carlos kuin Leon. CGI tympii ja näyttää vielä tänäkin päivänä usein feikiltä, haluaisin että edes joissain elokuvissa tehtäisiin vanhalla tyylillä, mutta näköjään ei. Kuitenkin näyttää Millan tähdittämää Ressua huomattavasti uskollisemmalta teokselta, saa nähdä onko tämä kallellaan enemmän toimintaan vai kauhuun. Kuitenkin mielipide muuttui varovaisen positiiviseksi.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Oikeasti odotan mitä tästä tulee. Varmasti parempi kuin ne katsojia syvästi loukkaavat Andersonin tuotokset. Tämän ohjaaja sentään on oikeasti Resident Evilinsä pelannut.