Parjattu jalkapallopeli eFootball 2022 ei ilmestykään vielä tänä vuonna, Konami kertoo.

Pelitalo toi eFootball 2022:n pelaajien saataville hyvin rajoitettuna versiona syyskuussa, mutta peli sai murskaavan vastaanoton bugien ja rajallisen sisällön vuoksi. Sittemmin eFootball 2022 on saanut ensimmäisen päivityksensä, joka korjaa ainakin osan peliä vaivaavista teknisistä ongelmista, mutta Konami ei vieläkään ole täysin tyytyväinen pelin laatuun.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan eFootball 2022:n uutta sisältöä ja mobiililaitetuen tuovan 1.0.0 -version oli määrä ilmestyä 11. marraskuuta, mutta Konamin mukaan kehittäjät tarvitsevat lisää aikaa pelin viimeistelemiseen. Yhtiö kertoo nyt varsinaisen julkaisun tapahtuvan ensi kevään puolella.

Lisäksi Konami perui samalla myös eFootball 2022:n kritisoidun Premium Player Pack -sisällön marraskuulle suunnitellun julkaisun. 40 euron sisältöpaketin ostajille luvattiin kuusi satunnaista pelaajaa uuteen Creative Team -pelitilaan sekä pelissä käytettävää eFootball Coins -pelivaluuttaa. Peruutuksen vuoksi pelitalo kertoo palauttavansa paketin ennakkotilanneille pelaajille heidän rahansa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa