Uusi Vampire: The Masquerade -peli punoo juoniaan joulukuussa – lisää on luvassa aina vuoteen 2021 asti / Uutiset / pelaaja.fi

Uusi Vampire: The Masquerade -peli punoo juoniaan joulukuussa – lisää on luvassa aina vuoteen 2021 asti

20.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Vampire: The Masquerade - Coteries of New York, Vampire: The Masquerade, Coteries of New York, seikkailu, Draw Distance

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 päätyi lykätyksi aiemmin tällä viikolla, mutta se ei tarkoita, etteikö muutaman kuukauden sisällä tarjolla olisi silti hieman vampyyripelattavaa. Samaan universumiin pohjautuva Vampire: The Masquerade - Coteries of New York on vahvistunut Windows-koneille nyt joulukuun 4. päiväksi.

Puolalaisstudio Draw Distance paljasti pelinsä aiemmin kesällä ja maalaili siitä enemmän tarinavetoista seikkailupeliä kuin Bloodlinesin kaltaista toiminnallisempaa rooliseikkailukokemusta. Vampire: The Masquerade -roolipelijuuret näkyvät silti mahdollisuudella valita pelattavan hahmonsa useista erilaisista vaihtoehdoista, joilla kullakin on omat kykynsä, näkemyksensä ja dialogivaihtoehtonsa synkässä New Yorkissa seikkaillessaan.

Switch-versio pelistä on odotettavissa alkuvuodesta 2020. Draw Distance kertoo käyvänsä Vampire-lisenssiä hallitsevan Paradoxin kanssa parhaillaan myös PlayStation 4- ja Xbox One -version mahdollisuuksista. Ennalta siihen on voinut tutustua Steam-kauppasivulla.

Myös kolmas Vampire: The Masquerade -peli on yhä myös tulossa The Council -kehittäjä Big Bad Wolfilta. Myöskin eräänlaiseksi tarinavetoiseksi rooliseikkailuksi kuvailtu kokemus on saanut näin vikkonloppuna viralliseksi nimekseen Vampire: The Masquerade - Swansongin, joskaan sen julkaisu ei ole tapahtumassa vielä erityisen piakkoin. Bigbenin julkaisemana peli on määrä saada ulos vuoden 2021 aikana.

Swansongissa saadaan ohjastettavaksi kolme eri klaaneihin kuuluvaa verenimijää, joiden tarina nivoutuu yhteen mahdollisen salaliiton ja valtakamppailun uhatessa samalla vampyyrilain tulevaisuutta. Kuvamateriaalia siitä ei ole vielä julkaistu, joskin alta voi katsastaa sen logon.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.