Pitkän odotuksen jälkeen Dead Island 2 on saapunut vihdoin markkinoille tänään perjantaina 21. huhtikuuta. Promotakseen pelin julkaisua, sen tekijät lyöttäytyivät yhteen brittiläisen vakuutusyhtiön kanssa tarjotakseen asiakkailleen ainutlaatuiset kuoleman jälkeiset järjestelyt.

Pelin julkaisun takaa löytyvä Plaion-yritys yhdisti voimansa Dead Happy -vakuutusyhtiön kanssa ja loi aivan uudenlaisen, peliteemaisen vakuutuspaketin. Dead Island 2 Deathwish -paketin ostajat saavat laskettua ruumiilliset jäänteensä lepoon metallisessa arkussa, josta vainaja ei pääse pakenemaan takaisin elävien keskuuteen zombieksi muuttuneena hirviönä.

Paketti kattaa vainajan hautajaiskulut sekä takuuvarmasti mieleenpainuvan muistotilaisuuden. Pakettia ei ole kuitenkaan pakko aktivoida täyteen käytäntöön henkilön kuoltua, mutta se takaa läheisten tietävän vainajan viimeiset järjestelytoiveet. Vakuutusyhtiön sivut kannustavatkin asiakkaitaan ”kuolemaan vastuullisesti”. 

Dead Island 2 Deathwish -paketin ostaminen vaatii voimassa olevaa vakuutusta Dead Happy -yhtiön kanssa. Hintaa sillä on 8000 puntaa.

Ensimmäinen Dead Island -peli julkaistiin vuonna 2011. Sen ja nyt ilmestyneen kakkososan välissä pelaamaan päästiin myös Dead Island: Riptide -peliä vuonna 2013.

Dead Island 2 on nyt pelattavissa PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla, Xbox One ja Series -konsoleilla sekä pc:llä.

Alla pelin traileri sekä vakuutusyhtiön mainos.

Lähde: Dead Happy, VGC

Lisää luettavaa