Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ei ilmesty tänä vuonna – koko kehitysstudio vaihtoon ja ennakkotilaukset jäihin / Uutiset / pelaaja.fi

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ei ilmesty tänä vuonna – koko kehitysstudio vaihtoon ja ennakkotilaukset jäihin

23.02.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Julkaisija Paradox Interactive on ilmoittanut, että Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 viivästyy edelleen.

Vampire: The Masqueraden jatko-osan kivinen kehityspolku on tullut tilanteeseen, jossa alustava vuoden 2021 julkaisu siirrettiin hamaan tulevaisuuteen. Alun perin vuonna 2019 ilmestyväksi suunnitellun pelin julkaisuikkunaa on muutettu jo useaan otteeseen. Tällä kertaa lykkäyksestä seuraa myös ennakkotilausten seisauttaminen toistaiseksi. 

Viivästymisen syynä on kehittäjä Hardsuit Gamesin poistaminen projektista. Kehitystyö ulkoistetaan kokonaan eri studiolle. 

– Kuten olette huomanneet, olemme olleet aika hiljaa jo jonkin aikaa. Tämän vuoksi ensimmäinen uutinen, joka meillä on teille, on vahvistaa, että Bloodlines 2 on edelleen kehityksessä. Toiseksi olemme tehneet vaikean päätöksen, että Hardsuit Labs ei enää johda Bloodlines 2:n kehitystä, mikä tarkoittaa myös, että emme julkaise vuonna 2021, kuten aiemmin suunniteltiin. Koska emme voi tällä hetkellä ilmoittaa uutta julkaisupäivää, olemme myös päättäneet lopettaa ennakkotilausten vastaanottamisen toistaiseksi, Paradox Interactive kertoo lausunnossaan.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2:n kehitystä ovat aiemmin varjostaneet muun muassa johtajiston uusiksi nimeäminen ja muut organisaation muutokset. Alkuperäisenkin Bloodlinesin käsikirjoittajana toiminut tarinankerronnallinen johtaja Brian Mitsoda sekä luova johtaja Ka’ai Cluney poistettiin hankkeesta viime vuoden elokuussa. Chris Avellonea kohtaan nostetut seksuaalista häirintää koskevat syytökset puolestaan johtivat kaikkien hänen kirjoittamiensa kohtausten poistamiseen pelistä.

– Tämä peli on meille erittäin tärkeä, ja se on ollut kunnianhimoinen projekti alusta alkaen. Täyttääksemme tavoitteemme olemme tulleet siihen tulokseen, että muutos on tarpeen, ja sen seurauksena tarvitaan enemmän kehitysaikaa, Paradox Interactive selittää.

Paradox Interactive kiittää lausunnossaan Hardsuit Labsia sen työstä projektin parissa, ja toivoo myös yhteisön arvostavan studion panosta Bloodlines 2:n tähänastiseen kehitykseen. Julkaisija aikoo kertoa uutisia Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2:n uudesta kehitystiimistä heti, kun asiat ovat hahmottuneet.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Peli oli yksi mielenkiintoisimmista tulevista nimikkeistä, mutta pelin ympärillä tapahtui kaiken näköistä joka pisti epäilemään kehitystä sen verran että jäi juuri ja juuri ennakkotilaamatta, onneksi jäi. Odotukset ovat romahtaneet takkuilun ja muutosten johdosta sen verran että peli lienee viisainta poimia vasta alelaarista. Toivottavasti pelistä ei tule kuitenkaan uusi Dead Island 2.