Vuodettujen kuvien väitetään esittelevän Silent Hill 2 -uusioversiota

Bloober Teamin kerrotaan kehittävän Silent Hill 2:n uusioversiota.

5.9.2022 09:06

Silent Hill 2:n huhuttu uusioversio on jälleen esillä verkkovuotojen merkeissä.

Viime vuosina kauhupelien kehittäjänä kunnostautuneen puolalaisstudio Bloober Teamin on jo pitkään huhuttu kehittävän uutta versiota kauhuklassikko Silent Hill 2:sta. Nyt huhutulle uusintajulkaisulle on saatu tukea kuvavuodoista, joiden väitetään esittelevän toistaiseksi vahvistamatonta peliä.

Verkkoon ilmaantuneiden kuvien kerrotaan esittelevän Bloober Teamin kehittämää Silent Hill 2:ta. Heikkolaatuisista kuvista ei juuri saa selkoa, mutta melko luotettavan lähteenä tunnettu nimimerkki Dusk Golem kertoo Resetera-keskustelupalstalla kuvien olevan oikeita. Hänen mukaansa kuvat ovat kuitenkin peräisin Bloober Teamin sisäiseen käyttöön tarkoitetusta prototyypistä, joka on kehitetty ennen Bloober Teamin ja Konamin välistä sopimusta pelin kehittämisestä. Näin ollen kuvista ei tulisi vetää johtopäätöksiä pelin laadusta.

Konami tai Bloober Team eivät ole vahvistaneet virallisesti studion kehittävän Silent Hill -pelisarjaan liittyvää peliä. Yhtiöt kuitenkin kertoivat viime vuonna tehneensä strategisen yhteistyösopimuksen, jonka on arveltu kytkeytyvän suosittuun kauhupelisarjaan.

Lähde: Resetera, VGC

Lisää luettavaa