Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | Soundcloud | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Vuosi 2019 ja koko 2010-luku vetelevät viimeisiään. Ennen joululomille lähtemistä Pelaajan toimitus kokoontuu vielä viimeisen kerran tämän vuosikymmenen puolella Pelaajacast-mikrofonin äärelle turisemaan enemmän tai vähemmän peliaiheisia juttuja.

Ja mikä parasta, castilaisille voi tuttuun tapaan lähettää kuuntelijakysymyksiä tutun turvalliseen Kysy Pelaajalta -osioon.

Kysymyksiä pohtiessa kannattaa huomioida, että vuosikymmenen viimeinen Pelaajacast (jakso numero 243) äänitetään näillä näkymin Pelaajan koko ydintoimituksen voimin. Toisin sanoen mikrofonin äärelle yrittävät ahtautua niin Pelaaja-lehden tuore päätoimittaja Johanna Puustinen, väistynyt päätoimittaja Miika Huttunen kuin Janne Pyykkönen, Ville Arvekari ja Panu Saarenojakin.

Viime viikkojen aikana onkin nähty muun muassa The Game Awards 2019 -gaala sekä uuden sukupolven Xbox Series X -konsolin esiinmarssi. Äänitykseen mennessä toimitus on nähnyt myös Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan, jota varmastikin käsitellään jaksossa niin spoilerittomasti kuin jakson perässä olevan spoileriosion voimin.

Pelaajacast 243 julkaistaan torstaina 19. joulukuuta. Videoitu versio pyritään julkaisemaan heti editointi-, siirto- ja prosessointirumban valmistuttua, eli oletettavasti perjantaina.

Näin saat omat kysymyksesi perille asti Kysy Pelaajalta -osioon:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Lisää luettavaa