Xbox Series X:n pelikirjasto jatkaa kasvuaan – uusin Yakuza, Bloodlines 2 ja muuta vahvistettu mukaan (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Xbox Series X:n pelikirjasto jatkaa kasvuaan – uusin Yakuza, Bloodlines 2 ja muuta vahvistettu mukaan (päivitetty)

7.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
Bright Memory Infinite, Bright Memory, Vampire: The Masquerade, Bloodlines 2, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Yakuza, ea, Smart Delivery, Madden, Madden 21, Scorn

Microsoft vahvisti ison satsin uusia Xbox Series X:lle matkalla olevia pelejä osana sen torstaista Inside Xbox -verkkolähetystä. Kirjoitimmekin jo erikseen nimikkeistä, jotka julkistettiin ensimmäistä kertaa osana kyseistä lähetystä, mutta muutama lähetyksistä esiin nousseista peleistä oli myös sellaisia, jotka ovat olleet pelaavan yleisön tiedossa jo pidemmänkin aikaa.

Inside Xboxin myötä nyt tiedetäänkin, että niin Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Yakuza Like a Dragon, Scorn kuin Bright Memory: Infinite ovat matkalla Xbox Series X:lle. Peleistä Yakuza vahvistui samaan syssyyn myös Xbox Onelle sekä pc:lle, kun aiemmin sitä odoteltiin vain PlayStation 4:lle. Se tukee näin ollen myös Microsoftin Smart Delivery -ominaisuutta, jolla pelin saa yhdellä ostokerralla pelattavaksi sekä Xbox Onelle että Xbox Series X:lle.

Vastaavaa ominaisuutta tukee vielä myös Bloodlines 2. Ennen tätä se oli ehditty vahvistamaan jo myös Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Hyvin paljon H. R. Gigerin taiteesta innoitusta ottanut kauhuseikkailu Scorn on vuorostaan tehnyt jo matkaa pc:lle, kun soolokehittäjä Zeng Xianchengin käsialaa oleva Bright Memory on ollut työn alla niin pc:lle, Xbox Onelle kuin PlayStation 4:lle. Näillä näkymin Bright Memory ei käytä kuitenkaan hyödyksi Smart Deliverya.

(Päivitys: Bloodlines 2 on vahvistunut sittemmin myös PS5:lle.)

Pelien viimeisimmät trailerit ovat nähtävissä alta.

Inside Xbox -lähetyksessä vahvistettiin vähemmän yllättäen myös, että Madden 21 on tulossa nykysukupolven alustojen ohella vielä Xbox Series X:lle. Myös Maddeniin pätee se, että mikäli pelin ostaa ensin nykysukupolven alustalle, ei sitä tarvitse ostaa uudelleen seuraavan sukupolven laitteistolle. EA ei ole kuitenkaan käyttämässä hyödyksi Smart Delivery -ominaisuutta. Sen sijaan tarjous päteekin Xboxilla vain, mikäli Xbox One -version ostaa ennen kuluvan vuoden loppua ja sen päivittää Xbox Series X -versioon ennen maaliskuun 31. päivää. Oletettavasti PlayStationilla EA on hyödyntämässä vastaavanlaista toimintamallia.

Kokonaisuudessaan uusimman Inside Xbox -lähetyksen voi katsoa myös alta.

Lue myös:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Nyt on kyllä pakko sanoa että en ole näin innoissani ollut hetkeen vaikka tämä vuosi on ollut pelien suhteen poikkeuksellisen hyvä. Kaikkea mielenkiintoista on tulossa ja tuo SD ominaisuus on kyllä aivan saatanan kova juttu!

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Scorn kyllä kiinnostaa todella paljon, sääli että ei pleikalle ainakaan heti ole tulossa.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Microsoftilla on se hyvä puoli, että myös PC:llä voi pelata. Tietenkin, jos PC:n omistaa.

Hype alkaa tarttua ihan eri tavalla kun näkee, mitä kaikkea saadaan seuraavan sukupolven konsoleille tulossa. Nyt alkaa näkyä panostus, mitä Microsoft on tehnyt noiden studiohankintojen suuntaan. Toivoisin kuitenkin enemmän sitä yhteistyötä kuin kilpailua ja pirstaloitumista useampien erilaitteiden välillä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Alkaa varmistumaan entisestään että se pitänee Xbox ostaa ykköskonsoliksi ensi sukupolvessakin mutta katsellaan toki vielä mitä se PS5 lopulta tarjoaa yksinoikeuspelien lisäksi.

Pelkkä Game Pass on nykyisin itselleni sellainen palvelu että jo sen takia täytyy Xbox talossa säilyttää.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Heikko esitys. Voin vain kuvitella sen haloon, jos Sony kehtaa esitellää konsolinsa pelejä yhtä heikolla line-upilla.

Käyttäjän ryukenden kuva
ryukenden

agathon varmasti tykkäsi Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 esittelystä. ymmärrän jos next genille esitellään näyttäviä indie pelejä kuten vaikka Ori and the Will of the Wisps. mutta oli aika rutiköyhä niinkuin monena muunnakin vuonna. toki en sitä sano että esitellyt pelit eivät hauskoja ja hyviä voisi olla....paitsi madden

Käyttäjän saapas95 kuva
saapas95

Näköjään tää Bright Memory: Infinite on Steamissä , täytyypä ehkä kokeilla .

Nostoja