Batman-kehittäjä kiusoittelee taas – "olemme odottaneet sinua" / Uutiset / pelaaja.fi

Batman-kehittäjä kiusoittelee taas – "olemme odottaneet sinua"

17.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Gotham Knights, batman, WB Games Montreal, WB Games, supersankari, Suicide Squad DC FanDome

WB Games Montreal on kiusoitellut taas seuraavasta pelistään. Batman: Arkham Origins -kehittäjä on tiedetty paljastavan uusimmaksan luomuksensa virallisesti viimeistään viikonloppuna, mikä on tuonut iloa sen aiemmin viime vuonna lanseeraamalle r3dakt3d.com-mysteerisivulle.

Sivulle on ilmestynyt näin alkuviikosta tyylitellysti esitelty teksti "We have been expecting you" sekä tiistaille osuva päiväys 18. elokuuta. Sivuston alalaidassa ruksuttaa myös tiistai-iltana päättyvä laskuri, jolloin tulossa on todennäköisesti jonkinlainen uusi vihje tulevasta.

WB Games Montrealin Twitter-tilillä studio on jakanut lisäksi vielä toisen kryptisen videon. Aiemmin viime vuonna studio tykkäsi härnätä seuraajiaan erinäisin symbolein,

Huhujen ja vuotojen perusteella tulisi olisi tuore Batman-peli, joka kantaa nimeä Gotham Knights. Kyseessä ei ole ainut isomman mittaluokan DC-peli, sillä Batman: Arkham -trilogian luonut Rocksteady työstää parhaillaan Suicide Squad -peliä, josta siitäkin nähdään ainakin jonkinlainen vilaus sunnuntaina.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Uusi Batman peli kyllä maistuisi! Arkham Knight oli pienoinen pettymys, kun en vaan osannut täysin innostua siitä batmobilella puuhastelusta...