Brothers in Arms -pelisarja palaa uudella pelillä / Uutiset / pelaaja.fi

Brothers in Arms -pelisarja palaa uudella pelillä

14.09.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Brothers in Arms -pelisarja palaa uudella pelillä

Räiskintäpelisarja Brothers in Arms saa uuden osan, Gearbox Software -pomo Randy Pitchford on paljastanut.

AIAS Game Maker's Notebook -podcastissa esiintynyt Pitchford on kertonut studion kehittävän uutta Brothers in Arms -peliä. Pitchfordin mukaan studio ei kuitenkaan aio paljastaa mitään yksityiskohtia pelistä ennen kuin se on lähempänä valmista. Hänen mukaansa esimerkiksi Borderlands 3 paljastettiin vasta, kun peli oli saatu betatestivaiheeseensa, joten myös Brothers in Arms -fanit joutuvat odottamaan.

– Meillä on faneja, jotka todella rakastavat sitä pelisarjaa, mutta heidän on vain kärsittävä, Pitchford kommentoi.

Brothers in Arms -pelisarjan edellinen iso julkaisu on vuonna 2008 ilmestynyt Brothers in Arms: Hell's Highway, mutta uudesta osasta on ollut puhetta useampaan otteeseen vuosien varrella. Pitchford kertoi vuonna 2015 studion valmistelevan autenttista Brothers in Arms -peliä. Lisäksi studio työsti viime vuosikymmenen alussa kepeämpää Brothers in Arms: Furious 4:ää, joka jäi kuitenkin kehitysasteelle. Brothers in Armsin kerrottiin viime vuonna tekevän paluun myös tv-sarjan muodossa.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Ihan kiva uutinen, mutta eiköhän Ubisoft vie pelisarjaa yhä edelleen elokuvamaisempaan ja lineaarisempaan suuntaan, kun tuskin heillä on hajuakaan minkä takia alkuperäistä pelisarjaa monet muistelee lämmöllä.

Henkilökohtaisesti näkisin mielellään enemmän Viervillen tapaisia avoimia kenttiä, enkä panisi pientä etäisyyksien kasvattamistakaan pahaksi, kun pelisuunnitelun ei tarvitse enää mennä Playstation 2 tehojen ehdoilla.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Jostain syystä tämä sarja ei koskaan kiinnostanut kunnes näin Furious Four:n, harmi että se ei ikinä materialisoitunut.

Nostoja