GTA: The Trilogyn julkaisusotku jatkuu – pc-version väitetään sisältävän viittauksia kohuttuun Hot Coffee -minipeliin / Uutiset / pelaaja.fi

GTA: The Trilogyn julkaisusotku jatkuu – pc-version väitetään sisältävän viittauksia kohuttuun Hot Coffee -minipeliin

14.11.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5

Rockstar Gamesin Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Editionin sai melko katastrofaalisen julkaisun.

GTA III:n, Vice Cityn ja San Andreasin ehostetut versiot koostavan kokoelman julkaisusta ei ehtinyt kulua vuorokauttakaan, kun se vedettiin jakelusta pc:llä. Rockstar kertoi Twitter-tukitilillään eilen vetäneensä GTA: The Trilogyn saatavilta poistaakseen vahingossa julkaisuun päätyneitä tiedostoja, eikä pelejä ole vieläkään palautettu Rockstar Launcher -käynnistyssovellukseen.

GTA: The Trilogyn ladanneet pelaajat ovatkin löytäneet pelikansioista melkoisen joukon kyseenalaisia tiedostoja. Mukana kerrotaan olevan esimerkiksi Vice Citystä ja San Andreasista lisenssien umpeutumisen vuoksi poistettuja musiikkikappaleita, kääntämättömiä skriptaustiedostoja alkuperäisten kehittäjien kommenttien kera sekä leikkauspöydälle jäänyttä sisältöä.

Viimeisimpänä tiedostojen joukosta kerrotaan löytyneen tiedostoja, jotka viittaavat GTA: San Andreasin kohuttuun seksiminipeliin. Hot Coffeena tunnettu minipeli oli alun perinkin jäänyt leikkauspöydälle, mutta peliin jääneet tiedostot johtivat lopulta Yhdysvalloissa mittavaan kohuun ja oikeustaisteluihin sekä tiukempaan ikärajaluokitukseen.

Tiedostokömmähdyksen ohella GTA: The Trilogyn julkaisu on saanut myös tyrmäävän vastaanoton pelaajilta. Peliin on jäänyt mm. joukko visuaalisia bugeja ja teknisiä ongelmia, joiden lisäksi Unreal Engine -pelimoottorille sovitetun pelikokoelman visuaalinen laatu on jättänyt sarjan fanit kylmäksi. Rockstarin tuki-Twitter onkin joutunut vastaamaan tiuhaan pettyneiden pelaajien hyvityspyyntöihin.

Lähde: VGC, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Ja sitten vielä huijauskoodien puuttuminen.

Mitähän ongelmia vielä löytyy tästä kokoelmasta.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tässä on aika paljon bugeja videiden ja kuvien perusteella. Sade on myös oudon näköistä. Myös hahmomallit voisivat olla parempia. Saataan ostaa joskus kun on paljon halvempi ja päivityksiä on tullut. Graafinen tyyli on ihan hyvä pelin aikana.

Käyttäjän AK_Hamy kuva
AK_Hamy
Lainaus Galactus

Sade on myös oudon näköistä. Myös hahmomallit voisivat olla parempia.

Olivat saaneet sateet esim. autotallin sisälle. Omaan makuun hahmomallot ovat naurettavan hyonoja.

Onneksi on alkuperäiset pelit levyllä.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Sade oli mun mielestä ainut hyvä juttu tuossa "modissa". Data miningi julkaisemattomasta pelistä on kuitenkin väärin ja tuomitsen sen jyrkästi.

Käyttäjän Lahis kuva
Lahis
Lainaus wlizer

Sade oli mun mielestä ainut hyvä juttu tuossa "modissa". Data miningi julkaisemattomasta pelistä on kuitenkin väärin ja tuomitsen sen jyrkästi.

Peli on julkaistu, ja julkaisuversio oli täynnä lisenssoimatonta musiikkia ja kääntämätöntä koodia. Siksi T2 veti Rockstar Launcherin alas paniikissa.

Nostoja