Vaikuttaa siltä, että PlayStation 5:lle ja pc:lle julkaistava Uncharted: Legacy of Thieves Collection keskittyy tyystin yksinpelisisältöön.

ESRB-ikärajaluokituslautakunnan verkkosivujen mukaan Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelma PS5:lle ja pc:lle poistaa Uncharted 4:n moninpelitilan. Kokoelma pitää sisällään sekä PlayStation 4:ltä tutun vuoden 2016 Uncharted 4: A Thief’s Endin että seuraavana vuonna ilmestyneen Uncharted: The Lost Legacyn remasteroidut versiot.

PlayStation 4:n alkuperäinen Uncharted 4 on pitänyt sisälllään kilpailullisen moninpelitilan ja myöhemmin lisätyn yhteistyöhön perustuvan selviytymistilan, jotka molemmat ovat olleet myös The Lost Legacy -pelaajien käytettävissä. Legacy of Thievesin ESRB-luokituksessa todetaan kuitenkin, että tulevassa julkaisussa ei ole interaktiivisia elementtejä.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection julkistettiin syyskuussa ja Sonyn mukaan se julkaistaan PS5:llä alkuvuodesta 2022. Iron Galaxyn kehittämän pc-version kerrotaan saapuvan pian sen jälkeen.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa