Kevään pelikato jatkuu: Dying Light 2 liittyy myöhästelijöiden joukkoon / Uutiset / pelaaja.fi

Kevään pelikato jatkuu: Dying Light 2 liittyy myöhästelijöiden joukkoon

20.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Dying Light 2, myöhästyminen, Techland, kevät

Techlandin työstämä Dying Light 2 ei sekään ole enää matkalla kauppoihin alkuvuoden aikana. Valinnoilla kyllästettyä toimintaseikkailua oli tavoiteltu tähän asti ulos vielä kuluvan vuoden kevään aikana, mutta nyt sitäkin saadaan odottaa toistaiseksi määrittelemättömään ajankohtaan saakka.

– Pahoittelemme näitä epämiellyttäviä uutisia. Prioriteettinamme on tarjota kokemus, joka vastaa korkeita standardejamme ja teidän, faniemme, odotuksia, Techland kertoo tiedotteessaan.

Minkäänlaista tarkkaa julkaisupäivää Dying Light 2:lla ei ole vielä missään vaiheessa ollut, eikä Techland antanut sellaista vielä toistaiseksikaan. Lisää pelistä on määrä kuulla "tulevien kuukausien aikana".

Dying Light 2 on matkalla ensin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Sen on jo aiemmin kerrottu myös tekevän matkaa seuraavan sukupolven konsoleille.

Vasta aiemmin viime viikolla myös Cyberpunk 2077 ja Marvel's Avengers hyppäsivät keväältä loppuvuodelle. Isommista pelijulkaisuista myös Final Fantasy VII Remakea lykättiin kuukaudella.

Lähde: Dying Light 2 (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Tahtoo loppuvuodesta tulla taas melkoinen isojen pelijulkaisujen ruuhka....

Ja pakostakin tuosta jotkut julkaisut tulevat kärsimään kun hypetetyimmät ja suurimmat pelit tulevat viemään suurimman huomion. Veikkaan että Dying Light 2 on yksi näistä kärsijöistä ellei pelin julkaisua sitten siirretä vielä alkuvuoteen 2021.

Käyttäjän AK_Hamy kuva
AK_Hamy

Eiköhän syksylle tule uusia myöhästymisiä.

Hyvää tässä on se, että oma back catalogue on purkaantumassa vasta Witcher 3 kohdalla. Kiitos Tekken 7, PES 2019 ja Apexin.