PlayStation Plussan uusiutuva pelitarjonta ja Arma-sotilassimulaatioiden tulevaisuus – tässä viikon suurimmat peliuutiset / Uutiset / pelaaja.fi

PlayStation Plussan uusiutuva pelitarjonta ja Arma-sotilassimulaatioiden tulevaisuus – tässä viikon suurimmat peliuutiset

22.05.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
kohokohdat 2022, Fall Guys, Silent Hill, Nvidia, Marvel Snap, playstation plus, ArmA, Arma 4, arma reforger

Viikko 20/2022 alkaa vaipua ikuiseen uneen. Ohessa Pelaaja.fin kooste viime päivien suurimmista peliuutisista.


Uudistuvan PlayStation Plus -palvelun alustava pelitarjonta vahvistui – klassikkopelejä tulossa saataville myös erikseen

Sony on vahvistanut muutamia ensimmäisiä pelejä, joita voidaan odottaa osaksi nyt kesän myötä tapahtuvaa suurta PlayStation Plus -palvelun uudistusta. Vahvistuksen on saanut niin joukko PS4- ja PS5-kirjastoon kuuluvia nimikkeitä kuin myös ensimmäiset klassikkonimikkeet. Ubisoft+ Classic -palvelu liittyy sekin osaksi Plussaa.

Lue koko uutinen

Mahdollisesti PlayStation-klassikkonimikkeet varustetaan vielä myös trophy-saavutuksilla.


Fall Guys -verkkosekoilu muuttuu ilmaiseksi – Xbox-, Switch- ja PS5-versio päivättiin samalla

Kahden vuoden ikää lähestyvä verkkopeli Fall Guys: Ultimate Knockout muuttuu ilmaiseksi. Muutos tapahtuu uuden kauden myötä 21. kesäkuuta, jolloin moninpelipöhköily löytää tiensä samalla Switchille, Xboxeille, Epic Games Storeen sekä natiivisissa kuosissa myös PlayStation 5:lle.

Lue koko uutinen

Muutoksen myötä peliä lakataan jakelemasta uusille pelaajille Steamin kautta, sillä ensisijaiseksi pc-kaupaksi muuttuu Epic Games Store.


Sotilassimulaattori Arma Reforger paljastui ja yllätysjulkaistiin – Arma 4 myös kehitteillä

Bohemia Interactive on paljastanut virallisesti sotilassimulaattori Arma Reforgerin. Uusi peli ei ole suoranaisesti pitkäaikaisen räiskintäsarjan uusi pääosa, vaan eräänlainen väliaskel ennen varsinaista Arma 4:n saapumista. Luovaksi alustaksi kuvaillun Reforgerin onkin tarkoitus auttaa pelaajia tutustumaan ja antamaan palautetta Bohemian uudesta Enfusion-pelimoottorista niin pelaamisen kuin modaamisenkin näkökulmasta.

Lue koko uutinen


Uusi virtuaalinen Marvel-korttipeli esiteltiin – vastuussa entiset Hearthstone-avaintekijät

Vanhojen Heartstone-avainkehittäjien viimeiset nelisen vuotta työstämä Marvel-peli on julkistettu viimein virallisesti. Kyseessä on nopeatempoisia verkko-otteluita lupaava korttipeli Marvel Snap, joka on kehitteillä niin mobiililaitteille kuin pc:lle.

Lue koko uutinen


Test Drive Unlimited Solar Crown myöhästyy – avoimen maailman kaahailu hylkää PS4:n ja Xbox Onen

Syyskuulle tavoiteltu avoimen maailman ajopeli Test Drive Unlimited Solar Crown myöhästyy. Uudeksi julkaisuajankohdaksi on annettu vuosi 2023 ilman toistaiseksi mitään tarkempaa päivämäärää. Samalla Nacon ja kehittäjä Kylotonn ovat ilmoittaneet, ettei Solar Crown ole enää työn alla PlayStation 4:lle tai Xbox Onelle.

Lue koko uutinen


Miljoonahitti Greedfall saa jatkoa

Kahden miljoonan kappaleen myynteihin yltänyt toimintaroolipeli Greedfall saa jatkoa. Pelin kehittänyt Spiders ja sen nykyinen emoyhtiö Nacon ovat vahvistaneet, että vuoden 2024 aikana Greedfall 2: The Dying World on löytämässä tiensä pc:lle ja toistaiseksi vahvistamattomille konsoleille.

Lue koko uutinen


Murha vaihtuu flirttailuun – kauhumoninpeli Dead by Daylight saa oman deittisimulaattorinsa

Kauhumoninpeli Dead by Daylight saa alkavan kesän myötä seuraa uudesta sivuosasta. Steamiin kehitteillä oleva Hooked on You ei ole kuitenkaan murhaamisen ympärillä pyörivä teos, vaan deittisimulaattori, joka päästää muodostamaan suhteita neljän pelistä tutun tappajahahmon kanssa.

Lue koko uutinen


Huhu: Nvidia julkaisee RTX 40-sarjan näytönohjaimet jo heinäkuussa – RTX 4090:n väitetään olevan tuplasti RTX 3090:ää tehokkaampi

Tuoreet huhut kertovat Nvidian suunnittelevan uusien näytönohjaintensa julkaisua jo lähikuukausina. Näytönohjainaiheisten tietojen vuotajana kunnostautunut Twitter-käyttäjä kopite7kimi on antanut tuoreissa viesteissään vihiä sekä uusien näytönohjainten suorituskyvystä että julkaisuaikataulusta.

Lue koko uutinen


Silent Hill -huhut porisevat taas – mahdollinen kuvavuoto ja Silent Hill 2:n uusioversiopekulaatiot kiihtyvät

Kauhusarja Silent Hillin tulevaisuus puhuttaa jälleen parinkin tuoreen huhun myötä. Noin viikon sisään huomiota keräsivät puoleensa niin mahdollinen kuvavuoto kuin väite Silent Hill 2:n paluusta.

Lue koko uutinen


Nämä pelit saapuivat tällä viikolla – verinen joutsenlaulu, suomalaista verkkotoimintaa ja räiskintähitin uusi muoto

Uusi viikko on taas ohitettu. Tällä kertaa odotettavissa oli muun muassa battle royale -hitti Apex Legendsista tehty mobiilisovitus, tuore Vampire: The Masquerade -seikkailupeli sekä Souls-tyylin toimintaa aina vain enemmän maailmaan tuova scifitoimintaroolipeli Dolmen. Suomalaistaustaisen Redhill Gamesin verkkoräiskintä Nine to Five valmistui sekin varhaisjulkaisuvaiheestaan.

Lue koko uutinen


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja