Viikon kysymys: Mikä PlayStation Showcase -lähetyksen peleistä kiinnostaa eniten? / Uutiset / pelaaja.fi

Viikon kysymys: Mikä PlayStation Showcase -lähetyksen peleistä kiinnostaa eniten?

13.09.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
21
Viikon kysymys: Mikä PlayStation Showcase -lähetyksen peleistä kiinnostaa eniten?

Pelajaa.fin viikon kysymys on vaihtunut tältä erää. Tulevien seitsemän päivän aikana selvitetään, mikä viime viikon PlayStation Showcase -lähetyksen suurista nimistä kiinnostaa eniten pelaajakansaa.

Mikä seuraavista PlayStation Showcase -lähetyksessä nähdyistä peleistä kiinnostaa eniten?

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit ja perustelut saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Varsinaisesti ei kiinnosta noista mikään, mutta vastasin että Spiderman, vaikka ensimmäinenkin on vielä pelaamatta. Gran Turismo olisi ennen vanhaan ollut odotettu peli, mutta nykyään ei enään rata-autoilu kiinnosta pätkääkään.

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

"Star Wars: Knights of the Old Republic Remake" ensisijaisesti, koska olen Biowaren pelien suuri ystävä. Hyvänä kakkosena Forspoken, joka vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta uutuudelta.

Käyttäjän meecca kuva
meecca

Vastasin KOTOR remake, koska alkuperäinen oli aikanaan kova juttu, jonka on kuitenkin jo melkein unohtunut. Tämä ehkä menestyessään johtaa uusiin osiin?

Vaihtoehdoissa olisi kyllä voinut olla kaikki esitellyt pelit.

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Hyvin hankala kysymys. Tykkäsin kovasti molemmista Spider-Maneistä ja GT:tä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Erittäin kovana God of War -fanina oli näistä kuitenkin pakko valita Ragnarök.

Käyttäjän Samsku kuva
Samsku

God Of War Ragnarök ja Spiderman 2 eniten venailee

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Knights of the Old Republicia odotan hiukan kauhunsekaisin tuntein, sillä veikkaan pelin saavan Disney-käsittelyn optimaalisen voiton saamiseksi. Tarinaa ja gameplaytä virtaviivaistetaan nykypelaajille sopivaksi tai vastaavaa ja peli väännetään osaksi Disney-kaanonia. Toivottavasti taso on enemmän Mandaloriania kuin Disneyn elokuvatrilogiaa.

Ensimmäinen Spiderman ja Miles Morales olivat molemmat erinomaisia pelejä, mutta ihan innostus ei enää ole huipussaan kun tämä lienee lisää sitä samaa, mikä ei tosin ole ollenkaan huono juttu aiempien pelien laadun huomioiden.

Uusi God of War Reboot ei ole oikein kiinnostanut ja se on vieläkin pelaamatta vaikka hyllystä löytyykin. Varmasti se ja uusi ovat hyviä pelejä, mutta ei ihan julkaisussa tule melko varmasti hankittua Ragnarokia.

Autopelit ovat jääneet vähemmälle ja kiinnostus ei ole enää niin korkealla Turismo-sarjaan kuin joskus ennen.

Wolverine on se peli joka kiinnostaa eniten, pidän hahmosta paljon, mutta taitaa olla valitettavasti vielä aika kaukana julkaisu.

Forspoken vaikuttaa hiukan hack and slashiltä, toki mielenkiintoiselta sellaiselta. Square-Enixiltä on tullut laatupelejä, mutta myös rimanalituksia, joten varovaisen positiivisella mielialalla odottelen.

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Kai se Ragnarok on, kun edellinen GOW oli aika hyvä. Forspoken vaikutti myös jokseenkin kiinnostavalta, mutta siitä ei vielä hirveästi ole tiedossa.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

God Of War Ragnarok 3 vuoden takainen God Of War peli oli loistava toisiks eniten kiinnostaa Gran Turismo 7.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Kaikki noista kiinnostaa paitsi Star Wars. Marvel's Wolverine ja Forspoken eivät ole jatkoa-osia, joten niistä odotan eniten pelikuvaa. Vastaan kuitenkin Spider-Man 2, koska vuoden 2018 Spider-Manista tuli kaikkien aikojen ykköspelini avoimen maailman toimintaseikkailuista. Kun kehittäjänä on Insomniac ja Miles Morales -sivupeli sai pelkkiä kehuja, ei jatko-osan kanssa voi mennä pahasti pieleen. Enemmän kuin mitään showcasen peleistä odotankin, että Miles Morales Ultimate Editionin hinta painuisi siedettävälle tasolle.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0

Itseä ei oikein mikään näytetty peli kiinnostanut. Odotan innolla kun nyt on ps1 klassikoita tuotu uudistettuna, niin milloin on PS2 pelien vuoro?

Nostoja