Ohjainpulaa, hyllytettyä skeittausta ja Suomeenkin osunut PlayStation Plus -mullistus – tässä viikon suurimmat peliuutiset / Uutiset / pelaaja.fi

Ohjainpulaa, hyllytettyä skeittausta ja Suomeenkin osunut PlayStation Plus -mullistus – tässä viikon suurimmat peliuutiset

26.06.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
kohokohdat 2022, Sonic Origins, Tony Hawk, Hyenas, Creative Asembly, Channel37, PlayStation Plus,

Juhannus on selätetty ja näin ollen myös kesäkuu vetelee viimeisiään. Ohessa Pelaaja.fin kooste viikon 25/2022 suurimmista peliuutisista.


Suuri PlayStation Plus -uudistus saapui Suomeen satojen pelien voimin – Sony lupaa vaihtoehtoja hitaassa PAL-formaatissa pyöriville PS1-klassikoille

Kesän suuri PlayStation Plus -uudistus on saavuttanut vihdoin Euroopan ja samalla siis myös Suomen. Uudistuksen myötä Plus-palvelu jakautuu nyt kolmeen jäsenyystasoon. Nämä ovat PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra ja PlayStation Plus Premium, jotka tarjoavat kasvavissa määrin erilaisia etuja kuukausimaksuja vastaan.

Lue koko uutinen


Suomalaisstudio Channel37 paljastui RedLynx-konkareilta – tulossa uusi pc-peli Supercellin tuella

Uusi pelistudio Channel37 on perustettu Helsingissä. Studion takana on joukko kokeneita kotimaisen pelialan edustajia, joilta olisi tarkoitus odottaa pc-peliä Supercellin tukemana,

Lue koko uutinen


DICE:llä ei ole aikaa Mirror's Edgelle – studio keskittyy täysin Battlefieldiin

Battlefield-pelisarjan kehittäjänä tunnettu DICE-studio aikoo keskittyä lähitulevaisuudesaskin Battlefieldin kehitykseen. Viime vuoden lopulla studion johdossa aloittaneen Rebecka Coutazin mukaan DICE:llä ei ole nimittäin aikaa muille projekteille, kuten vaikkapa Mirror's Edgen kaltaisille teoksille.

Lue koko uutinen


Aika näyttää miljardööreille keskisormea – Total War- ja Alien: Isolation -kehittäjä paljasti verkkoryöstelypeli Hyenasin

Total War -peleistä parhaiten tunnettu Creative Assembly on tekemässä vaihteeksi taas jotain hieman toisenlaista seuraavalla pelillään. Yhdessä omistajansa Segan kanssa se on julkistanut Hyenasin, joka on scifiteemainen verkossa pelattava ryöstöräiskintäpeli.

Lue koko uutinen


Uusia konsoleita kurittava saatavuuspula iski Xbox-ohjaimiin

Xbox-ohjainten saatavuus on heikolla tolalla, Microsoft vahvistaa. Yhtiön edustajan antaman lausunnon mukaan ongelman taustalla ovat saatavuushäiriöt, joita ratkotaan paraikaa sekä valmistuskumppanien että jälleenmyyjien kanssa.

Lue koko uutinen


Skeittaajalegenda: Tony Hawk's Pro Skater 3+4 -uusioversio oli vähällä tapahtua, mutta sitten asiat muuttuivat

Skeittipelisarja Tony Hawk's Pro Skater teki pari vuotta sitten kiitellyn paluun, kun Activision ja Vicarious Visions toivat maailmaan kaksi ensimmäistä sarjan osaa varsin onnistuneesti uusineen Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2:n. Monet toivoivatkin vielä kolmannen ja neljännen pelin saavan myös uusiokäsittelyn, mutta rullalautailijalegenda Tony Hawkin mukaan näin ei näyttäisi kuitenkaan tapahtuvan.

Lue koko uutinen


MOBA-klassikko Heroes of Newerth suljettiin

Kahdentoista vuoden ajan toiminut MOBA-peli Heroes of Newerth on suljettu. Warcraft III:n Defense of the Ancients -modiin juurensa juontava Heroes of Newerth saavutti vuosien varrella kohtalaisen suosion. Pelillä oli parhaimmillaan satoja tuhansia samanaikaisia pelaajia.

Lue koko uutinen


Nämä pelit saapuivat tällä viikolla – historiallisia hetkiä ja suuri PlayStation Plus -uudistus

Tällä viikolla muisteltiin kovasti taas menneitä, sillä niin Sonic Origins- ja Capcom Fighting Collection -paketit kuin myös Blade Runner: Enhanced Edition saapuivat tarjoamaan pääsyn takavuosien historiallisiin hetkiin. Astetta uudempaa tarjontaa edustivat muun muassa viimeisin Fire Emblem Warriors -sarjan osa sekä ilmaispeliksi muuttunut Fall Guys.

Lue koko uutinen


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.