Vaaravyöhykkeitä ja FIFA-pelaamisen mahdollinen päätös – tässä viikon suurimmat uutiset / Uutiset / pelaaja.fi

Vaaravyöhykkeitä ja FIFA-pelaamisen mahdollinen päätös – tässä viikon suurimmat uutiset

18.10.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
kohokohdat 2021, Diablo, Diablo 2, battlefield, Battlefield 2042, nintendo, Nintendo Swicth Online, animal crossing

Päättyvällä viikolla summaattiin taas muun muassa yhteen yksityiskohtia Switchin laajenevasta verkkopalvelusta sekä otettiin vielä yksi suurempi silmäys Battlefield 2042:n lähestyvään sisältöantiin. Alati maailma puhuttavat kryptovaluutat ja NFT:t saivat nekin stopin Steamissa, kun taas FIFAn ja EA:n yhteiselo on saattanut tulla päätökseensä.

Näistä ja muista aiheista voi lueskella lisää oheisesta viikon suurimpia uutisia koostavasta listauksestamme.


N64- ja Mega Drive -pelit ovat pian täällä – Switchin laajennetun verkkopalvelun hinnoittelu ja julkaisupäivä selvillä

Laajennetun Nintendo Switch Online -jäsenyyden hinnoittelu, julkaisupäivä ja lopulliset edut ovat vahvistuneet. Nintendon tuoreen ilmoituksen mukaan verkkopalvelun uusi Nintendo Switch Online + Expansion Pack -jäsenyys saapuu linjoille 26. lokakuuta alkaen.

Lue koko uutinen

Alustavista huolista huolimatta tulossa on aina Eurooppaan asti 60 hertsin varassa pyörivät versiot klassikkopeleistä.

- Saisivat lisätä GB ja GBA pelit tähän samaan hintaan. -jjl89

- Piti joku aika takaperin ostaa joko Mario 3D all-stars että saa Mario 64 (ja lisänä ne muut) tai ostaa Wii U:lla pelkkä Mario 64, kunnes just kuulin tästä palvelusta ja olin tyytyväinen että pääsee tosi pienellä lisämaksulla pelaamaan tota Switchillä OoT:n lisäks.
Nyt taidan sittenki vaa laittaa sen Wii U:n päälle.
-Napsuh


Animal Crossing: New Horizons päivittyy isosti versioon 2.0 – myös suurlaajennusta luvassa marraskuulle

Nintendo vahvisti Switch-myyntimenestys Animal Crossing: New Horizonsin saavan viimeiset suuret päivitykset 5. marraskuuta. Näihin lukeutuvat laaja ilmaispäivitys peliversioon 2.0 sekä maksullinen Happy Home Paradise -lisäsisältöpaketti.

Lue koko uutinen

 


Valve kielsi NFT:t ja kryptovaluutat Steamista

Valve on uudistanut käytäntöjään Steamin kiellettyjen sisältöjen osalta. Steamin äskettäin päivitetyt sisältöehdot kieltävät kehittäjiä julkaisemasta alustalla sisältöä, jotka perustuvat kryptovaluuttojen tai NFT:iden vaihdantaan tai jakeluun. Digitaalisten sisältöjen omistusoikeuksien osoittamiseen käytettyä NFT-teknologiaa on alettu hyödyntää myös peleissä, mutta Steamin uusi linjaus hillinnee lohkoketjujen hyödyntämistä laajamittaisesti.

Lue koko uutinen

- Ulina oli odotettavaa, mutta helvetin hyvä että syöpä on nyt kitketty pois steamista. Jatkakoon muualla ja halukkaat etsiköön sen sieltä. -Audiovarmennus

- Kryptovaluuttojen ja NFT:den ongelma on mielestäni sama kuin uhkapelaamisessa. Osallistujien pitää pystyä ymmärtämään riskit ja mitä on valmis menettämään. NFT:den ja kryptovaluuttojen parissa tämä ongelma on vielä pahempi, sillä ne ovat todella monimutkaisia järjestelmiä, joten ei ole kauhean yllättävää, että Valve tähän puuttuu. -Sefriol


Diablo II: Resurrectedin verkkotoiminnot ovat kovilla vanhan koodin ja nykypelaajien kanssa

Diablo II: Resurrected kamppailee verkko-ongelmien kanssa vielä muutama viikko julkaisunsa jälkeen. Yhteisömanageri PezRadar kertoo foorumilla kattavasti pelin ongelmien taustoista, jotka liittyvät osittain studion säilyttämään alkuperäiseen koodiin ja osittain nykypelaajien toimintamalleihin.

Lue koko uutinen

- Jos Diabloa mielii pelata, paljon paljon mukavampaa on hypätä D3 kyytiin. Se on joka suhteessa parempi. D2 remasteria voi suosittaa vain todella kovalle fanaatikolle. -Paladin777


Battlefield 2042:n viimeinen palanen esiteltiin – tällainen on tiimivetoinen Hazard Zone -pelitila

EA ja DICE ovat esitelleet Battlefield 2042:n jo julkistuksesta asti kiusoitellun Hazard Zone -pelitilan, jonka on luvattu tuovan uudenlaista otetta verkon sotatantereille. Kuten DICE on aiemmin viestittänyt, Hazard Zone ei ole varsinaisesti battle royale -tila vaan kyse on enemmänkin joukkue- ja tavoitepohjaisesta toiminnasta. Siinä pelaajat saavat vastaansa muiden neljän hengen tiimien lisäksi tekoälyvihollisia ja pelialueita riepottelevan tornadon.

Lue koko uutinen


Lähteet: Raha- ja yksinoikeusyksityiskohdat hiertävät Electronic Artsin ja FIFAn välejä

Urheilupelijätti Electronic Artsin ja jalkapalloliitto FIFAn yhteinen tulevaisuus on kuin onkin epävarmalla tolalla, sanomalehti New York Times raportoi. Sanomalehti on kertonut lähteisiinsä vedoten, että EA:n ja FIFAn väliset neuvottelut osapuolien yhteisestä tulevaisuudesta ovat törmänneet seinään niin raha- kuin yksinoikeusyksityiskohtien kohdalla.

Lue koko uutinen


Katastrofista uudeksi kuninkaaksi – Final Fantasy XIV on nyt Final Fantasy -sarjan tuottoisin osa

Final Fantasy XIV on kaikkien aikojen tuottoisin Final Fantasy -sarjan osa, pelin ohjaaja ja tuottaja Naoki Yoshida on kertonut hiljattaisen lehdistötilaisuuden yhteydessä. Samalla kehittäjä vahvisti, että pelille on kertynyt sen 11-vuotisen taipaleen aikana kaikkiaan 24 miljoonaa pelaajaa.

Lue koko uutinen

- Paloin täysin loppuun WOW:in suhteen, minkä jälkeen FFXIV tuntui raikkaalta tuulahdukselta. Olen juuri ARR:n 2.5-päivityksessä ja odotan innolla Heawenswardiin pääsyä. -Sundance Kid


Sony-pomo avautui turhautumisestaan PlayStation-yksinoikeuksien rajattuun yleisöön

Sony Interactive Entertainmentin johtaja Jim Ryan on todennut olevansa turhautunut siihen, että PlayStationin ensimmäisen osapuolen pelit ovat saatavilla vain pienelle yleisölle. Mies kertoo haluavansa tavoittaa satoja miljoonia pelaajia nykyisen muutaman kymmenen miljoonan sijaan ja kilpailla niin elokuvien kuin musiikkibisneksenkin kanssa.

Lue koko uutinen

- Ei Playstation tule luopumaan yksinoikeuksistaan ikinä. Koko tämänhetkinen markkinointi ja strategia perustuu noiden ison rahan yksinoikeuksien varaan. -Lahis

- Syy miksi edes ostaisin ps5:n edes, olisi yksioikeuspelit. Minulle ihan sama, mitä itse konsolissa on, varsinki eipä kauheasti kiinnosta ps5:en ohjaimen ominaisuudet. -Kalastajamies


Nämä pelit saapuvat tällä viikolla – yhteistyöklassikon seuraaja ja uuden sukupolven NHL-lätkää

Tällä viikolla suunnattiin jahtaamaan taas eläviä kuolleita kavereiden kanssa ja iskettiin kiekko jäähän viimein myös uudemmalla konsoliraudalla. Left 4 Dead -tekijöiden uutuuspeli Back 4 Blood sekä NHL 22 olivat nimittäin osa lähipäivien pelitarjontaa. Syksyn bileet saivat myös lisätehoa uudella Jackbox Party Packilla, Final Fantasy IX -ohjaaja iski takavasemmalta Dungeon Encounters -pelillään ja suursuosittu anime- ja mangasarja Demon Slayer sai sekin oman uutuuspelinsä.

Lue koko uutinen


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja